Garmin Tactix Delta’ın pil ömrü 80 güne kadar dayanabiliyor! - Haberler - indir.com

Garmin Tactix Delta’ın pil ömrü 80 güne kadar dayanabiliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-22 19:49:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Akıllı saat pazarının önde gelen üretici şirketlerinden olan Garmin, yeni bir modelini daha tanıttı. Akıllı saat pazarındaki çeşitliliğini artırmaya devam eden şirketin bu yeni Garmin Tactix Delta modeli, direkt bir şekilde özel kuvvetler için hazırlanmış durumda. Standart bir saat görünümüne sahip olan bu modelin tek bir siyah renk seçeneği bulunuyor. Saatte 1.4 inçlik 280x280 piksel bir ekran bulunuyor. 97 gram bir kasa ağırlığına sahip olan bu saatte safir kristal cam bir ekran yer alıyor. Çelik kasaya sahip olan bu modelin özel kuvvet askerleri için özel olmasının bazı sebepleri bulunuyor. Öyle ki başlıca olarak bu modelde  GPS özelliğine sahip bir gizlilik modu bulunuyor. Bu mod açıldığı zaman ise saat internet bağlantısı başta olarak GPS ve diğer tüm takip sistemlerinin hepsini kapatıyor.

Garmin Tactix Delta özellikleri

Huawei'nin yeni nesil akıllı saati WATCH GT 2 Türkiye’de satışa sunulduHuawei'nin yeni nesil akıllı saati WATCH GT 2 Türkiye’de satışa sunuldu

Bu özellik tam olarak bir gizli operasyon modu diyebiliriz. Bu mod açıldığı zaman saat, tamamen bir temel saat işlevine sahip oluyor. Diğer özellikler ise askerin yaşayacağı bir sorun için tedbir amaçlı konulmuş durumda. Ayrıca bir başka özellik ise saatte yer alan tüm verilerin saniyelerin içerisinde silinmesini sağlıyor. Diğer yandan bu modelde paraşüt ile atlama ve çevrimdışı harita destekleri de yer alıyor.

Pozisyon noktasında da gelişmiş özelliklere sahip olan saat zorlu şartlara ve suya dayanıklı olarak geliyor. 21 gün pil ömrü ile dikkat çeken bu model 899 dolarlık satış etiketine sahip durumda.  


Xiaomi’den yeni akıllı saat sürprizi Watch Color!Xiaomi’den yeni akıllı saat sürprizi Watch Color!
Fiyatı belli olan Xiaomi Watch Color akıllı saat Türkiye’de satılacak mı?Fiyatı belli olan Xiaomi Watch Color akıllı saat Türkiye’de satılacak mı?

PAYLAŞ