Gaming İstanbul'da Mount Blade II sürprizi - Haberler - indir.com

Gaming İstanbul'da Mount Blade II sürprizi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-16 14:50:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Oyun severlerin merakla beklediği Gaming İstanbul, çok yakın zamanda başlıyor. Etkinlik kapsamında dünyada adından söz ettiren ve 7 yıldır heyecanla beklenen Mount Blade II Banerlord’un multiplayer Beta versiyonunu etkinlik katılımcılarına sunacak. Hem yurt içi hem de yurt dışı katılımcıları ile beraber binlerce kişinin olacağı oyun ve espor fuarı Gaming İstanbul, yepyeni deneyimler sunmayı hedefliyor. Alanında öncü oyunlardan olan ve yedi yıldır yapımı sürdürülen oyunun nihayet sonuna gelindi. Mount Blade II Bannerlord oyunu Mart 2020’de piyasaya sürülecek ve piyasaya çıkmadan önce Multiplayer Beta versiyonu Gaming İstanbul’da oyun severlere sunulacak.

Mount Blade II sürprizi

MOUNT & BLADE KOLEKSİYON PAKETİ sistem gereksinimleriMOUNT & BLADE KOLEKSİYON PAKETİ sistem gereksinimleri

İlk olarak 2005 yılında TaleWorlds adlı Türk şirketi tarafından geliştirilen bu oyun, temel anlamda strateji, rol yapma ve aksiyon yapımı diyebiliriz. Mount – Blade oyunundan sonra birçok oyun şirketi örnek almıştı. Oyunun en dikkat çeken özelliklerinden birisi ise oyuncuların yönetmiş oldukları orduları ile beraber savaşabiliyor olmaları olmuştu. Alanında iyi isimlerden olan Armağan Yavuz tarafından yaratılan orta çağ temalı Mount Blade II Bannerlord, hayranları tarafından Gaming İstanbul’da deneyimlenebilecek. Hem tekli hem de çoklu oyun modu seçeneklerinin bir arada olacağı bu oyun görsel olarak yenilenme, geliştirme, savaş mekanikleri, arayüz güncellemeleri, taktikler ile beraber yapay zeka gibi birçok güncellemeye sahip olacak.

Gaming İstanbul katılımcıları için özel hazırlanan Taleworlds deneyim alanında oyuncular altı kişilik dört takım halinde birbirlerine karşı savaşabilecekler  


MOUNT & BLADE WARBAND sistem gereksinimleriMOUNT & BLADE WARBAND sistem gereksinimleri
Mount & Blade 2: Bannerlord Betası İçin Geri Sayım BaşladıMount & Blade 2: Bannerlord Betası İçin Geri Sayım Başladı

PAYLAŞ