Gaming Istanbul Indie Oyun Birincisi: Sync: Party Hard - Haberler - indir.com

Gaming Istanbul Indie Oyun Birincisi: Sync: Party Hard

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-03 19:41:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Uygulama

Dolu dolu bir GIST etkinliğinin daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu etkinlikte muhteşem cosplay'lerden tutun muhteşem turnuvalara kadar birçok içerik mevcuttu. Özellikle yeni geliştirilen oyunları oldukça beğendik. GIST tarafından da bu oyunların içerisinde en iyi olana ödül verildi. Peki kim birinci oldu? İşte GIST 2019 Indie'nin birincisi: Sync: Party Hard

Indie Oyun Birincisi: Sync: Party Hard

Sync: Party Hard indir - iOS

GİST, 31 Ocak Tarihinde Başlıyor!GİST, 31 Ocak Tarihinde Başlıyor!

İçerisinde hikaye bulunduran bir bulmaca oyunu olan Sync: Party Hard, hem hikayesi hem de oynanışı ile oldukça dikkat çekiyor. Oyun içerisinde bulunan karakter Zeus, Evreni Hercules'e bırakıp tatile gidiyor. Her ne kadar Zeus uyarsa da Hercules evrendeki her şeyi darmadağın ediyor. Daha sonrasında ise Zeus bir telefon ile tatilden erken döneceklerini belirtiyor. Bu haber sonrasında Hercules'in başına kara sular iniyor. Çünkü evi değil bütün evreni darmadağın etmiş durumda. İşte zevkli olan kısımda burada başlıyor. Zeus gelmeden önce Hercules'in tüm evreni toparlaması gerekiyor.

Çeşitli bulmacalardan oluşan bu oyunda Zeus gelmeden tüm evreni toparlamanız gerekiyor. Oyun hem dikkat çekici ve enteresan hikayesi ile hem de oynanışı ile Gaming Istanbul Indie Oyun Birincisi olmaya hak kazandı. Eğer oyunu indirmek isterseniz bu sayfa içerisindeki bağlantıdan indirebilirsiniz.


İlgili uygulamalar
Dördüncüsü Düzenlenen Gaming İstanbul'a İlgi Büyük!Dördüncüsü Düzenlenen Gaming İstanbul'a İlgi Büyük!

PAYLAŞ