Gaming İstanbul için geri sayım başladı - Haberler - indir.com

Gaming İstanbul için geri sayım başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-23 15:51:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Etkinlik

Oyuncular ve meraklılarının haftalardır beklediği Gaming İstanbul çok yakın zamanda başlıyor. Özellikle sömestr tatiline girilmesi ile beraber çocuklar için gidilebilecek en doğru adreslerden birisi Gaming İstanbul diyebiliriz. Bu yıl için merakla beklenen etkinliğin biletleri kısa sürede tükenirken, 30 Ocak’ta kapılarını tatil keyfi yaşamak isteyen ailelere açıyor. Oyun ve espor fuarı olan Gaming İstanbul için geri sayım başladı. Bu yıl 100 bin oyuncu ve oyun severi etkinlik kapsamında ağırlamayı hedefleyen Gaming İstanbul, aileler ve çocuklar için özel deneyimler de sunmayı hedefliyor.

Gaming İstanbul için geri sayım başladı

Gaming Istanbul Indie Oyun Birincisi: Sync: Party HardGaming Istanbul Indie Oyun Birincisi: Sync: Party Hard

Gaming İstanbul fuarı kapsamında sadece yurt içi değil yurt dışından gelen oyun profesyonelleri ile beraber tanışma imkanı da olacak. Oyuncuların sevdiği oyunların en güncel ve yeni versiyonları bu etkinlikte lanse edilecek. Ailelere özel olarak hazırlanan “çocuk oyun alanı” ise Türkiye’de bir ilki gerçekleştirilecek. Fuarda Aristo Çocuk 4 gün boyunca 10:00 ve 18:0  arasında slime, survivor oyunları, denge, ahşap ve ebru gibi çocukların yaratıcılık ve hayal dünyasını geliştirebileceği eğlenceli aktivitelerde bulunacak. Çocukların ayrıca favori oyun karakterlerini canlı olarak görmesi sağlanacak. Cosplay yarışları ise renkli görüntülere sebep olması bekleniyor

Ayrıca ülkemizde oyun sektöründe ön plana çıkan EasterGamersTV Mete, PintiPanda ve Can Sungur gibi isimlerde GIST’ın ana sahnesinde yer alacak ve fuara özel etkinlikler gerçekleştirilecek. Diğer yandan sahnede PUBG Mobile ve Mobile Legends Bang Bang oyunları için sürpriz etkinlikler ve turnuvalar da gerçekleşmesi bekleniyor.


GIST 2019 Etkinliği Gaming İstanbul'da GerçekleşecekGIST 2019 Etkinliği Gaming İstanbul'da Gerçekleşecek
Gaming İstanbul'da Mount Blade II sürpriziGaming İstanbul'da Mount Blade II sürprizi

PAYLAŞ