Gaming İstanbul Fuarı'nda Playstore ziyaretçilerini sürprizler bekliyor - Haberler - indir.com

Gaming İstanbul Fuarı'nda Playstore ziyaretçilerini sürprizler bekliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-01 12:00:40
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

1 - 4 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Gaming Istanbul Fuarı, Perşembe günü itibariyle kapılarını araladı. Pek çok oyun tutkunun heyecanla beklediği fuarda, oyun dünyasının birçok ünlü ismi yer alacak. Fuar henüz kapılarını açmadan önce, fuarda yer alacak olan etkinlikler hakkında bazı bilgiler verilmişti. Fuarda oyun severlerin ziyaret edebileceği stantlardan birisi, Türk Telekom tarafından açılacak olan Playstore standı olacak. Playstore standını, fuar boyunca ziyaret eden ziyaretçiler, birçok sürpriz hediye kazanma şansına sahip olacaklar.

Merakla beklenen Gaming Istanbul Fuarı, 1 Şubat itibariyle kapılarını oyun tutkunlarına açtı. Fuarda yer alacak olan Türk Telekom'un dijital oyun platformu Playstore, oyunculara birçok sürpriz sunmak için ziyaretçilerini bekliyor. Yüksek tutarlı hediye çeki ve oyun kodları gibi birçok hediye sunacak olan Playstore standı 4 gün boyunca fuarda olacak. Standı ziyaret edenler, Battlefield 1, FIFA 18 ve Need For Speed Payback oyun turnuvalarına katılabilecekler ve turnuvanın galipleri büyük ödüllerin sahibi olacak. Playstore turnuvasını kazanıp şampiyon olmayı başaran kişi, Monster oyun bilgisayarı Abra A7 v7.2 modellerinin sahibi olacak.

Ziyaretçiler, NBA2KVR oyununu deneme şansına sahip olacak

Battlefield 1, FIFA 18 ve Need For Speed Payback gibi oyunların turnuvalarına katılacak olan oyunlar, NBA2KVR deneyimini de yaşayabilecekler. Bunun yanı sıra, Youtube'ta en çok takip edilen kanallardan Oyun Konsolu, Easter GamersTV gibi kanalların yüzü olan Youtuber Jaki Baruh, Playstore standında ziyaretçileri bekliyor olacak. Basketbol ve e-spor yorumcusu Kaan Kural ile ünlü futbol yorumcusu Ali Ece de Playstore standına katılacak isimler arasında.





PAYLAŞ