GameX Ücretsiz Kayıtları Başladı! - Haberler - indir.com

GameX Ücretsiz Kayıtları Başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

4-7 Aralık 2014 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek GameX 9. Uluslararası Dijital Oyun Fuarı için ücretsiz giriş sağlayan online davetiye sistemi açıldı. Sistem üzerinden fuar için ücretsiz kayıt yaptırabilirsiniz.

Knight Online, RIP: Final Bullet, Kingdom Online, Legend Online, Warface, Fireshot, Dota 2, Hearthstone gibi birçok farklı oyunun yer alacağı GameX etkinliğinde ayrıca Asus, MSI, Twitch TV ve Supermicro gibi önemli markalarda olacak.

GameX 9. Uluslararası Dijital Oyun Fuarı, aynı zamanda GameX ESL 2014'e ev sahipliği yapıyor. Türkiye'nin en iyi takımlarının ve oyuncularının yarışacağı DotA 2 ve Hearthstone finallerinde dereceye giren takım ve oyuncular Turkcell Mobil Ödeme ve Adore'den muhteşem ödüllerin sahibi olacaklar.

Bunların yanı sıra, fuar süresince sosyal medya hesapları üzerinden #oyunageldik hashtag'ini kullanan GameX takipçilerini sürpriz hediyeler bekliyor.

Daha önce hiç görmediğiniz oyunların lansmanlarına şahit olmak, muhteşem cosplay yarışmasına dahil olmak ve turnuva heyecanını sonuna kadar yaşamak için, ücretsiz online davetiyenize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 





PAYLAŞ