Gamestop yeni Nintendo Switch konsolunu sızdırdı - Haberler - indir.com

Gamestop yeni Nintendo Switch konsolunu sızdırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-16 15:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler şirket Nintendo’nun E3 Direct’te yapacağı açıklamaların öncesinde GameStop sızıntıları ortaya çıktı. Gerçekleşen sızıntılara göre yeni bir Nintendo Switch modelinin varlığı nitekim doğrulandı diyebiliriz. Son aylarda yeni bir Nintendo Switch konsolu geleceğine dair söylentiler gelmeye devam ederken, söz konusu bu modelin ismi bile belli olmuş olabilir. GameStop cephesinden gelen yeni bilgilere göre yeni ve daha gelişmiş bir Switch versiyonunu Nintendo tarafından görebiliriz. Nintendo, bugüne kadar söylentilere henüz bir cevap vermezken, şirketin doğruladığı bir şey olmazken, yalanladığı bir içerikte bulunmuyor. Bu kapsamda söylentilerin sayısı artmaya devam ediyor. Doğruluğun olup olmadığını ise zamanla göreceğiz.

Gamestop’tan yeni Nintendo Switch oyun konsolu

Motorola'nın yeni telefonu G Stylus 5G tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıMotorola'nın yeni telefonu G Stylus 5G tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Gamestop tarafından “Eskisini getir” adlı bir kampanya başlatıldı. Bu kampanyada yer alan bazı ifadeler ise konsolseverlerin bir hayli dikkatini çekti. 19 Haziran’a kadar sürecek olan bu kampanyada hangi konsol için ne kadar kredi alacakları açıklandı. PS5 getirenlere 350 dolar, Nintendo Switch Lite getirenlere ise 150 dolar verileceği belirtiliyor. Ancak burada dikkat çeken noktada ise bazı konsollar için fazladan 50 dolar verilecek olması diyebiliriz. Bu konsolların ise New Nintendo Switch, Switch Lite yada Xbox Series X/S olarak açıklandı. Dikkat çeken isim ise New Nintendo Switch oldu. Sayfanın altında yer alan küçük yazılarda New Nintendo Switch ifadesi bulunuyor.

Nintendo tarafından 2 gün sonra E3 Direct etkinliği gerçekleştirecek. Bu etkinlikte söz konusu geliştirilmiş Switch versiyonunu görebiliriz. Nintendo, daha önce yaptığı açıklamada yazılıma odaklanılacağını belirtmişti. Bu noktada Nintendo Switch’in yeni bir versiyonunu etkinlikte görebiliriz. Henüz bu durum netlik kazanmazken, yeni etkinlik ile beraber tanıtılır ise konsolun adının da belli olması bekleniyor. Şuan için konsola dair herhangi bir detayın bulunmadığını belirtelim.  


Honor 50'nin AnTuTu puanı belli olduHonor 50'nin AnTuTu puanı belli oldu
OnePlus Nord CE 5G'nin fiyatı ve özellikleriOnePlus Nord CE 5G'nin fiyatı ve özellikleri

PAYLAŞ