Gameloop ile Telefondan Bilgisayara - Haberler - indir.com

Gameloop ile Telefondan Bilgisayara

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-19 07:00:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

Bazen favori oyununuzu oynamak için telefonun ekranı küçük gelebilir. Büyük maceralar için daha büyük ekran tercih ediyorsanız Gameloop yazılımı tam da size göre. Gameloop, Android veya iOS sistemlerine sahip oyuncuların eğlencelerine Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarda devam etmelerini sağlar. Bu Android emülatörü en çekişmeli Android oyunlarını içerirken oyuncuların yaşayacağı oyun zevkini en üst seviyeye çıkartıyor. Dünya çapında birçok oyuncunun tercih ettiği Gameloop yazılımı ile laptop veya masaüstü bilgisayarınla telefondaki macerana kaldığın yerden devam edebilirsin. Çin merkezli Tencent firmasının ortaya çıkardığı yazılım (tencent gaming buddy), Android alt yapısını kullanır. Yazılımın kurulumunu kolayca yaptıktan sonra Gameloop yazılımındaki oyunların listesine ulaşabilirsiniz. Basit bir arayüze sahip olan Gameloop yazılımını 450 milyondan fazla oyuncu kullanmaktadır.
 

    Hemen hemen herkesin sahip olduğu telefonları sadece arama yapmak için kullanmak günümüzde çoğumuz için yeterli gelmiyor. Fakat teknolojinin hızla geliştiği dünyamızda günlük eğlence ihtiyacımızı karşılayacak bir telefona sahip olmak pek de ucuz değildir. Kullanılan telefonlar kasmadan bir oyun oynamak için her zaman yeterli donanıma sahip olmayabilir. Özellikle Pubg gibi saniyelerin önemli olduğu bir oyunda herhangi bir kasma yaşamadan oynadığınızda daha tatmin edici sonuçlar alırsınız. Ayrıca kontroller bakımından da bilgisayarınızın klavyesi çok daha rahat bir oynanış sunacaktır. Gameloop yazılımını kullanırken ortalama bir bilgisayarda hiç kasma yaşamazken daha düşük islemcili bir bilgisayarda beklenen verim gerçekleşmeyebilir. Böylelikle oyun oynamak için yeni bir telefon almak yerine bilgisayarınızla Android oyunları da oynayabilirsiniz. Ayrıca telefonunuza indirmeye çekindiğiniz bir programı Gameloop’da indirerek deneyimleyebilirsiniz. Call of Duty, Pubg ve 200’den fazla oyun seçeneğinin yanında özel turnuva ve canlı yayınlara da erişim imkanı sağlıyor. Detaylı kullanım bilgisini Cebimeindir’i ziyaret ederek görebilirsiniz.
 

    Uygulamayı ilk indirdiğinizde karşınıza çıkacak önerilerle ya da istediğiniz oyunları indirerek mobil deneyimini bilgisayara taşıyabilirsiniz. Gameloop sadece mobil oyunlarla sınırlı kalmayıp aynı zamanda yeni oyunlar keşfedebileceğiniz bir platform haline gelmiştir. Diğer çevrimiçi uygulamalar için yeterince destek sağlanmasa da oyunlar konusunda gerçekten kendini ispatlamış olan bir yazılımdır. Gameloop emülatörü indirerek mobil oyunların keyfini bilgisayarda çıkarmaya başlayın! 





PAYLAŞ