Gameloft'tan Mobil Bilgi Yarışması: TRIVIAL PURSUIT - Haberler - indir.com

Gameloft'tan Mobil Bilgi Yarışması: TRIVIAL PURSUIT

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-27 10:00:23
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Son zamanlarda giderek popülerliği artan bilgi yarışması türündeki yapımlara Gameloft ekibi de katıldı. Firmanın geliştirdiği Trivial Pursuit adındaki bilgi yarışması binlerce soru çeşidiyle oyun severlerin akıllarını zorluyor.

Ünlü Asphalt, Modern Combat ve Batman gibi mobil oyun serilerinin yapımcısı Gameloft, kullanıcılarına sürprizler yapmaya başladı. Son günlerde pek çok örneğini gördüğümüz ve trivia olarak adlandırılan bilgi yarışması oyunlarının son üyesi Trivial Pursuit oldu.

6 farklı kategoride akılları zorlayan binlerce soru çeşidiyle bilgi yarışması türüne katılan Trivial Pursuit, oyunculara ister tek kişilik ister arkadaşlarıyla karşılıklı oynama fırsatı sunuyor.

Oyuncular arkadaşlarına istek göndererek iki kişi veya dört kişi ile yarışmaya katılarak meydan okuyabiliyor. Soruları cevaplayarak ilerlediğiniz oyunda her hafta birbirinden korkunç zombiler, tamamlamanız gereken moda unsurları gibi farklı konuları doğru şekilde geçerek puan kazanıyorsunuz. Bu da sizi yarışmada bir adım öne geçiriyor.

Ayrıca oyuncular kendi seçtikleri konularda sorular hazırlayarak bunu arkadaşlarıyla paylaşabiliyor. Son olarak şunu da belirtelim oyunda menüler Türkçe ancak sorular İngilizce olarak karşımıza geliyor. Bunun için de biraz dil bilmemiz şart.

Birbirinden renkli grafikleri ve eğlenceli oynanış tarzıyla dikkat çeken Trivial Pursuit'i dilerseniz aşağıdaki bağlantıdan mobil cihazlarınıza ücretsiz indirebilirsiniz.

TRIVIAL PURSUIT Tanıtım Videosu




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ