Gameloft Oyunları Apple Watch Desteği ile Güncellendi! - Haberler - indir.com

Gameloft Oyunları Apple Watch Desteği ile Güncellendi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Mobil oyun dünyasının önde gelen isimlerinden Gameloft, popüler oyunlarını Apple Watch desteğine sundu. Amerika'da satışa sunulan Apple Watch için bir çok firma uygulamalarını güncellemeye başladı. Bunlar arasında oyun yapımcılarından Gameloft da bulunuyor.

İlk olarak Twitter, Instagram, Flipboard, Uber ve Shazam gibi bir çok uygulamanın güncellenmesi ile yepyeni bir boyut kazanan akıllı saat için geliştirmelere hızla devam ediyor. Bunlardan oyun yapımcısı Gameloft da oyunlarını Apple Watch platformuna taşımaya karar verdi.

Üst düzey grafik tasarımlarıyla farklı bir oyun ortamı sunan Gameloft bir çok firma gibi bünyesinde bulunan oyunlarını Apple Watch için güncelleyerek akıllı saat üzerinden oyun oynama olanak tanıdı. Gameloft'un Asphalt 8, Modern Combat 5, Brothers in Arms 3 ve Dragon Mania Legends gibi oyunları Apple Watch için güncellenen oyunlar arasında yer alıyor. Geliştirdiği kontrol mekanizması ile Apple Watch üzerinden oyununuzu rahat bir şekilde oynayabilmenize imkan sağlıyor.

Şimdilik sadece Amerika'da satışa sunulan Apple Watch 8 Mayıs itibari ile Türkiye'ye geleceği tahmin ediliyor.

 





PAYLAŞ