Game of Thrones'un resmi mobil oyuna dair bilgi verildi - Haberler - indir.com

Game of Thrones'un resmi mobil oyuna dair bilgi verildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-25 22:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Her sezonu büyük bir heyecan ile beklenen ve neredeyse dünyanın her yerinde aynı ilgiyle izlenen dizi Game of Thrones, oyun dünyasına da girmeye hazırlanıyor. Daha önce dizinin oyun versiyonu denenmişti fakat diziye gösterilen ilgi oyuna gösterilmemişti. Pek başarı sağlayamayan oyunlar, fazla konuşulmadan silinip gitmişti. Game of Thrones oyunlarında başarı sağlama anlamında kararlı olan HBO, Game of Thrones: Conquest ile oyun severlerin beğenisini kazanmayı amaçlıyor. Game of Thrones: Conquest, The Lord of the Rings Online adlı oyunun gelitiricisi Turbine tarafından geliştirildi. Warner Bros ile işbirliği içerisinde hazırlanan Game of Thrones: Conquest, adından ilk olarak Eylül ayında söz ettirmişti.

Eylül ayında Game of Thrones: Conquest adlı oyuna dair verilen bilgiye göre, yapım strateji oyunu severlerin ilgisini çekecek. Oyunda kendi evinizi kuracaksınız ve sonrasında Yedi Krallık için savaşmaya gideceksiniz. Oyuna ilk başladığınızda, Daenerys Targaryen tarafından yönlendiriliyorsunuz. Kendi Kral Eli'nin danışmanınız olarak size atıyor. Danışmanın da ilk başlarda yardımıyla kendi krallığınızı kurup, asker yetiştirip büyümeye çalışıyorsunuz. Tyrion Lannister'dan yönlendirme alıyorsunuz. Kendinize oyun içerisinde dostlar edinmeniz öneriliyor, bunun için de evlenmeniz gerekiyor.

Game of Thrones'a dair daha önce çıkarılan oyunlar beklenen başarıyı yakalayamamıştı. Game of Thrones: Conquest oyunuyla bu durumun kırılıp kırılmayacağı merak ediliyor.

Yayınlanan trailer'ı aşağıdan izleyebilirsiniz;

https://youtu.be/jQ_6mAMn024





PAYLAŞ