Game of Thrones yeni mobil oyunla yeniden geliyor! - Haberler - indir.com

Game of Thrones yeni mobil oyunla yeniden geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-25 17:40:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Efsane televizyon dizisi Game of Thrones, bugüne kadar çok farklı oyunlarla telefonlara gelirken yeni bir oyunun daha hazırlandığı belirtildi.

Game of Thrones esintisi ile hazırlanan yeni oyun resmen duyuruldu. Devolver Digital tarafından hazırlanan yeni oyun hem iOS hem de Android sistemlerinde desteklenirken oyunun Ekim ayı itibari ile piyasada olacağı belirtildi. Oyunun ismi ise Reigns Game of Thrones.

Game Of Thrones Temalı Xbox OneGame Of Thrones Temalı Xbox One

Game of Thrones'un İlk Hikayesi Android'e Geldi! (Video)

Reigns Game of Thrones farkı ne olacak?

Ekim ayı itibari ile kullanıcıların oynamaya başlayacağı yeni oyunda şu anda ön kayıt dönemi başlatılmış durumda. Ön kayıt ile birlikte kişilerin oyunu ilk oyun oynayanlardan birisi olması hedefleniyor. App Store ve Google Play Store’de resmi olarak duyurulacak oyun için tam tarih netleşmemiş durumda.

Game of Thrones PC’de desteklenecek

Reigns Game of Thrones oyunu ile ilgili önemli değişikliklerden birisi oyunun bilgisayarda da desteklenmesi. Bugüne kadarki oyunlar için bilgisayar desteği sunulmadığı gibi Reigns Game of Thrones bilgisayarda da oynanacak. Oyunda yer alacak detaylar ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmazken oyunun Game of Thrones serisine yenilik getireceği de bekleniyor. Oyun için en büyük dezavantaj oyunun ücretli olması. Bu nedenle Game of Thrones için geliştirilen yeni oyun için tüm kullanıcıların 3.99 Dolar ödemesi gerekecek. Oyun için en büyük handikaplardan birisi ücret.

Reigns Game of Thrones tanıtımı ise şöyle;




Game of Thrones Final Sezonu 6 Bölüm Olacak!Game of Thrones Final Sezonu 6 Bölüm Olacak!
Game of Thrones Haritasını Google Maps Gibi Gezin!Game of Thrones Haritasını Google Maps Gibi Gezin!
Game Of Thrones uzun bir süre kendinden bahsettirecek bir final için hazırlanıyorGame Of Thrones uzun bir süre kendinden bahsettirecek bir final için hazırlanıyor

Game of Thrones Oyunu Duyuru Videosu


PAYLAŞ