Game of Thrones Mobil Cihazlara Geldi! (Video) - Haberler - indir.com

Game of Thrones Mobil Cihazlara Geldi! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Dün yaptığımız haberle ilk inceleme puanlarını sizlere aktardığımız Telltale Games'in macera oyunu Game of Thrones, iOS cihazlar için indirmeye sunuldu. Oyunda Game of Thrones adlı TV dizisindeki pek çok karakteri bulabilirsiniz.

HBO'nun TV dizisiyle bağlantılı Epik hikayeye sahip olan oyunda, kontrol edilebilir 5 karakter bulunuyor. Bu karakterlerden dilediğinizi seçerek size verilen görevleri yerine getirmeye çalışacaksınız. Ayrıca oyunda vereceğiniz kararlar hem karakterinizin kaderini belirleyecek hem de oyundaki başarınızı doğrudan etkileyecek.

Game of Thrones

Game of Thrones iOS oyununda point and click oynanış yapısı hakim olduğu için kontroller, dokunmatik ekran üzerinden rahatlıkla gerçekleştirilebiliyor. İlk sezonu toplam 6 bölümden oluşacak olan yapımın ilk bölümü ise ''Iron from Ice'' adını taşıyor.

Önümüzdeki günlerde Android kullanıcılarına da sunulacak olan Game of Thrones'i aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza indirebileceğiniz gibi oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz. Game of Thrones, App Store'da 10.49 TL fiyat etiketine sahip.

Son olarak oyunun kısa bir süre önce PC ve konsollar için de yayınlandığını sizlerle paylaşalım.




Game of Thrones Oyunu Tanıtım Videosu


PAYLAŞ