Game of Thrones Final Sezonu 6 Bölüm Olacak! - Haberler - indir.com

Game of Thrones Final Sezonu 6 Bölüm Olacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-14 19:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyada en çok izlenen dizilerin başında gelen Game of Thrones yakın zamanda başlayacağı yeni sezonu ile piyasayı kavurmaya hazırlanıyor. Final sezonu olacak 8.sezon ise bu zamana kadar ki en kısa sezon olacak. Dizi yapımcıları olan Dan Weiss ve David Benioff ABD'de düzenlenen SXSW etkinliği kapsamında dizinin yeni sezonu hakkında bazı açıklamalarda bulundular. Belirtilene göre Game of Thrones'ın final sezonu olan sekizinci sezon sadece altı bölümden oluşacak. Bu sezondaki bu bölüm sayısı birçok dizi fanını üzecek bir durum diyebiliriz.

Devam edilen açıklamada Weiss ve Benioff dizinin final sezonu için senaryo taslağı çıkarttıklarını belirtti. 140 sayfanın buz ve ateşin başrolde olduğu bu dizi efsanesinin nasıl sonlanacağı hakkında da bilgiler verildi. Weiss ve Benioff yazma süreci hakkında en fazla yükü iki yazarın paylaştığını belirttiler. Dave Hill'in sezonun ilk yarısını ve Brian Cogman'ın ise sezonun ikinci bölümünü üsteleneceği belirtildi. Geri kalan bölümleri ise kendilerinin yazacağını belirtti. 4 bölüm iki senarist ile paylaşılacak ve bölümleri paylaşmanın iki dakika sürdüğü belirtiliyor.

Karşılıklı olarak geçecek yazışmaların ardından iş bölümü olacağı söyleniyor. Dizinin son bölümleri olduğundan dolayı senarislerin ve yazarların daha detaycı olacağı belirtilmekte. Ev sahipleri ise Stark kardeşler olan Arya ve Sansa karakterlerini oynayan Maisie Williams ve Sophie Turner olacak. Yazar ise Sansa'yı öldürmenin hangi yarıda olacağında tartışma yaşadıklarını belirtti. Game of Thrones'ın yedinci sezonuda diğerlerine göre kısa olacakken sekiz bölüm içerecek ve yine final sezonundan daha uzun olacak.

Game of Thrones yedinci sezonu ise 16 Temmuz itibariyle başlayacak ve HBO'da yayınlanacak. ABD ile ülkemiz televizyonlarında da aynı anda gösterime girecek.

 





PAYLAŞ