Game of Thrones Beyond The Wall, iOS için yayınlandı - Haberler - indir.com

Game of Thrones Beyond The Wall, iOS için yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-26 20:46:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler TV dizilerinden birisi olan Game of Thrones, geçtiğimiz yıl final yaparak yayın hayatını sonlandırmıştı. Fakat Westeros’ta geçen hikayeler oyun dünyasında devam edecek gibi duruyor. İlk olarak 2011 yılında yayın hayatına başlayan ve geçtiğimiz yıl yaptığı hayal kırıklığı final bölümü ile hayranlarına veda eden Game of Thrones, yeni yapımlar ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Gelecek yeni dizilerin yanı sıra Game of Thrones evreninde geçecek olan oyunlarda dikkat çekmeye başladı. Bu söz konusu oyunlardan bir tanesi de Game of Thrones Beyond The Wall oluyor. Game of Thrones evrenin de geçen bu oyun iPhone, iPad ve iPod cihazlar için yayınlandı. Oyunda kahramanları toplamaya ve takım temelli taktik savaşlardan özel etkinliklere kadar savaş odaklı olduğunu belirtelim.

Game of Thrones Beyond The Wall

Spotify’dan Game of Thrones müzik trendleri!Spotify’dan Game of Thrones müzik trendleri!

Oyun, TV dizisinin 48 yıl öncesinde geçiyor ve dövüşler sıra tabanlı bir sistem ile karşımıza geliyor. Diğer yandan oyundaki her karakterin farklı özel yetenekleri de yer alıyor. Savaş kazanmak için çeşitli taktiklerden, yükseltmelerden ve kahramanların özelliklerinden faydalanmak gerekiyor. Bu mobil oyunda Daenerys Targaryen, Jon Snow, Jaime Lannister, Melisandre ve Tormund Giantsbane gibi sevilen dizi karakterlerinin farklı kostümlerine sahip olabiliyorsunuz. Diğer yandan farklı oyun modları da Westerlands’ten Crossbowmen, Kings Landing’ten Scoundrel ve Spearmen gibi farklı donanımlara sahip karakterler de görmek mümkün oluyor.

Bir Game of Thrones hayranıysanız ve Westeros’a Duvar’ın ötesine geçmek için Beyond The Wall’u yükleyebilirsiniz. Oyun yaklaşık 1.4 GB gibi bir depolamaya ihtiyaç duyarken, oyunu App Store üzerinden indirebilirsiniz. Oyunun henüz Android versiyonu yayınlanmış değilken, Google Play Store üzerinden ön kayıt yaptırma imkanınız da bulunuyor. Oyun Google Play tarafında ise 3 Nisan tarihinde indirilebilir olacak.


Samsung Galaxy Fold Game of Thrones Edition TanıtıldıSamsung Galaxy Fold Game of Thrones Edition Tanıtıldı
Game of Thrones Netflix'e mi geliyor?Game of Thrones Netflix'e mi geliyor?

PAYLAŞ