Game of Thrones Ascent Oyunu Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

Game of Thrones Ascent Oyunu Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Romanı ve televizyon dizisiyle milyonların hayran olduğu Game of Thrones dizisinin RPG türündeki strateji oyunu Game of Thrones Ascent, mobil platformlar için indirmeye sunuldu.

Geçen Mart ayında yaptığımız haberle mobil platformlara geleceğini duyurduğumuz ve Facebook'ta 4.5 milyon oyuncu sayısıyla popüler strateji oyunları arasında yer alan Game of Thrones Ascent'i artık akıllı telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabilirsiniz.

Game of Thrones Ascent

Dizideki hikayeye uygun bir ilerleyişe sahip olan oyunda asillerden birisini temsil ederek 2500'ün üzerindeki görevi vereceğiniz kararlar doğrultusunda yerine getirmeniz ve lord'luğa doğru uzanan bu yolda düşmanlarınız ile mücadele etmeniz gerekiyor.

Aksiyon öğelerinin dışında daha çok metin tabanlı ilerleyen bir oyun mekaniğine sahip olan Game of Thrones Ascent, ayrıca her yeni dizi bölümü sonrasında benzer içeriklerle birlikte güncelleniyor.

Game of Thrones Ascent

Görevlerden elde ettiğiniz puanlar ile liderlik tablosunda tüm dünyadaki oyuncular ile de mücadele edebileceğiniz Game of Thrones Ascent'i ücretsiz olarak aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Game of Thrones Ascent Tanıtım Videosu


PAYLAŞ