Galazy Z Fold 2 canlı görüntülendi - Haberler - indir.com

Galazy Z Fold 2 canlı görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-29 22:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un 3.katlanabilir akıllı telefon modeli olacak olan Galaxy Z Fold 2, modelinin onaylayan ve tasarımını gösteren bir fotoğraf ortaya çıktı. Samsung, bu yeni katlanabilir telefon modelinde delikli ekrana geçiş yaparak ekran gövde oranını daha da artıracak gibi duruyor. Samsung, gelecek hafta gerçekleştireceği lansman etkinliği ile beraber 5 yeni ürününü kullanıcıların beğenisine sunacak. Bu ürünler Galaxy Note 20 ailesi ile beraber Galaxy Watch 3, Galaxy Tab S7, Galaxy Buds Live ve Galaxy Z Fold 2 olacak.

Geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan ilk katlanabilir akıllı telefonunu Galaxy Fold adı ile pazara girmişti. İkinci katlanabilir model ise bu isimden farksız olarak Galaxy Z Flip ile karşımıza gelmişti.

Samsung Galaxy Watch 3'ün netleşen önemli özellikleriSamsung Galaxy Watch 3'ün netleşen önemli özellikleri

Samsung Galaxy Z Fold 2 canlı olarak görüntülendi

Ortaya çıkan yukarıdaki görsele göre, Samsung’un bu yeni katlanabilir akıllı telefon modelinin tasarımı da şuana kadar çıkan sızıntılar kapsamında onaylanmış oluyor. Galaxy Fold ve Galaxy Z Flip’te birbirinden bağımsız iki ayrı adlandırma seçen Samsung, Galaxy Fold’un devam ürününü Galaxy Z Fold 2 olarak adlandırarak katlanabilir akıllı telefon serisinin Galaxy Z adı ile devam edeceğini gösteriyor.

Fotoğrafta görülene göre Galaxy Z Fold 2, Galaxy Fold’daki büyük çentiğin yanı sıra tek ön kameralı delikli bir ekran tasarımı ile gelecek. Bu sebeple Galaxy Z Fold 2’nin en azından Galaxy Fold modeline göre çok daha yüksek bir ekran gövde oranı sunması bekleniyor. Galaxy Fold 2’nin uçtan uca ikinci ekran, Galaxy S20 Ultra’ya yakın bir kamera performansı ve donanım özellikleri sergilemesi bekleniyor. Bakalım şirket Samsung Galaxy Note 20 ailesi ile beraber sunacağı bu yeni katlanabilir modeli Galaxy Z Fold 2 ile ne gibi özellikler sunacak göreceğiz.


Yeni uygun fiyatlı Galaxy M01 Core duyurulduYeni uygun fiyatlı Galaxy M01 Core duyuruldu
Galaxy Note 20 serisinin Avrupa fiyatı belli olduGalaxy Note 20 serisinin Avrupa fiyatı belli oldu

PAYLAŞ