Galaxy Fold 2, S-Pen desteğine sahip olmayacak - Haberler - indir.com

Galaxy Fold 2, S-Pen desteğine sahip olmayacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-10 17:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un katlanabilir akıllı telefon modeli olan Galaxy Fold cihazında ortaya çıkan ekran kırılma problemleri sebebiyle katlanabilir telefon pazarına kötü bir giriş yapmıştı. Bu durumlar sonrasında ise Samsung Galaxy Z Flip ile kullanıcılarının karşısına çıktı. Katlanabilir pazarındaki iki model sonrasında şirketin Galaxy Note 20 serisi ile beraber Galaxy Fold 2 modelinin de tanıtılacağı biliniyor. Samsung’un bu yeni katlanabilir modeli olan Galaxy Fold 2 cihazı hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Yaşanan yeni gelişmeler ile beraber yeni katlanabilir telefonun S-Pen desteğine sahip olacağı dile getiriliyordu.

Galaxy Fold 2 S-Pen desteği olmadan gelebilir

Samsung Galaxy Z Flip'in DxOMark puanı hayal kırıklığı yarattıSamsung Galaxy Z Flip'in DxOMark puanı hayal kırıklığı yarattı

Şirketin yakın kaynakları tarafından paylaşılan bilgilere göre marka bu noktada geri adım attı ve Samsung Galaxy Fold 2 modelinde S-Pen olmadan karşımıza gelebilir. Katlanabilir akıllı telefon modellerinde kullanılan ultra ince cam, standart telefonlara göre daha hassas ekranlara sahip olmalarına sebep oluyor. İlk modelde tercih edilen UTG katmanı gelişmiş bir şekilde karşımıza gelecek. Ancak Samsung’un yine de S-Pen kullanmaktan vazgeçmesinde büyük bir etki ettiği düşünülüyor. Katlanabilir telefonda S-Pen daha kullanışlı bir hal alıyor. Öyle ki ekran açıldığı zaman çok daha büyük bir ekran deneyimi kullanıcılara sunulmuş oluyor. Bu büyük ekranda çizim yapmak ise oldukça keyifli olabiliyor.

Bakalım Güney Koreli şirket yeni Galaxy Fold 2 modelinde S-Pen desteğine yer verecek mi ilerleyen dönemlerde göreceğiz.


Galaxy Note 20 ekran özellikleri netleştiGalaxy Note 20 ekran özellikleri netleşti
Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2 tanıtım tarihi belli olduGalaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2 tanıtım tarihi belli oldu

PAYLAŞ