Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 canlı olarak görüntülendi - Haberler - indir.com

Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 canlı olarak görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-11 13:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bugün içerisinde tanıtımı yapılacak olan Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3, lansman öncesi kanlı canlı olarak sızdırıldı. 

Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung, uzun bir süredir beklenen yeni nesil katlanabilir akıllı cep telefonlarını bugün resmi olarak tanıtacak. Daha önce pek kez sızıntılar ile gündemde yerini alan Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3, şirketin en yeni katlanabilir serisi olarak gelecek ve yeni bir rekabetin fitilini ateşlemiş olacak. Söz konusu bu akıllı cihazın teknik özellikleri ile ilgili olarak hemen hemen pek çok bilgi elde edilirken, tasarımlarını da ortaya çıkaran render görüntüleri ile görmek mümkün oldu. Fakat tanıtım tarihine saatler kala hem Galaxy Z Fold 3 hem de Galaxy Z Flip 3 bu kez de kanlı canlı sızdırılmış oldu.

Galaxy Z Fold 3'ün yeni bir özelliği ortaya çıktıGalaxy Z Fold 3'ün yeni bir özelliği ortaya çıktı

Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3’ün tasarımı kesinleşti

Samsung’un yeni nesil katlanabilir telefonları, lansman öncesi bazı kişiler tarafından ortaya çıkarılmıştı. Cihaz render görüntüleri ile eşleşiyor. Sızıntılar ve render görüntüleri birbirini doğrular niteliktedir. Yayınlanan videoda dikkat çeken en büyük ayrıntı ise, elbette ki Z Fold 3’ün bir ekran altı kameraya sahip olmasıdır. Videoyu çeken kişi söz konusu bu özelliği gösterirken, kameranın alt kısmında herhangi bir şekilde görülmemesi de Samsung'un iyi bir çalışma yaptığını da gözler önüne seriyor. 

Galaxy Z Flip 3 ise, gözle görülür miktarda değişiklikler sunmuyor. Öyle ki videodan elde edildiği üzere cihaz arka kısmında çift kamera kurulumu ile kullanıcıların karşısına çıkıyor ve yalnızca daha büyük bir ikinci ekrana sahiptir. Ekran altı kamera sistemi ne yazık ki bu modelde yer almıyor. Şirket, ön kısmında delikli bir tasarıma yer vererek selfie kamerasını bu noktaya yerleştiriyor. Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3, teknik özellikler açısından da oldukça zengindir. Galaxy Z Fold 3; 2268 x 832 piksel çözünürlüğe sahip bir ekran üzerine kuruludur. Bu ekranlardan harici olarak 6.2 inç boyutuna sahip olurken, dahili olan ise 7.6 inçlik bir ekran üzerine kuruludur. Yenileme açısından ise her iki ekranda da 120 Hz hıza sahip olarak kullanıcılara akıcı bir performans sunması bekleniyor. 

Aynı zamanda Gorilla Glass Victus ile korunması da yine sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor. Galaxy Z Flip 3 ise, ön plana çıkan sızıntılardan elde edilen bilgilere göre ön kısmında 25:9 en boy oranına sahip 6.7 inçlik ekran özelliğine sahip olacak. Cihaz arka kısmında çift kamera kurulumuna sahip olurken ön kısmında ise tekli bir selfie kamerası yer alacak. Cihazların işlemci kısmında ise Z Flip 3, muhtemelen Qualcomm Snapdragon 888 yonga seti tarafından ile desteklenecek. Z Fold 3’ün ise daha gelişmiş özelliklere sahip olan Snapdragon 888 Plus’tan güç alacak. Konuyla ilgili elde edilen bilgiler şu an için bu kadardır. 


Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Flip 3 modelleri kalemle geliyorSamsung Galaxy Z Fold 3 ve Flip 3 modelleri kalemle geliyor
Galaxy Z Fold 3'ün S Pen desteğine sahip olacağı kesinleştiGalaxy Z Fold 3'ün S Pen desteğine sahip olacağı kesinleşti
Samsung Galaxy Z Fold 3, Flip 3 ve Buds 2'nin fiyatları sızdırıldıSamsung Galaxy Z Fold 3, Flip 3 ve Buds 2'nin fiyatları sızdırıldı

PAYLAŞ