Galaxy Z Fold 3 S Pen ile geliyor - Haberler - indir.com

Galaxy Z Fold 3 S Pen ile geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-24 18:30:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung hakkında gelen bir rapora göre Samsung, Galaxy Z Fold 3 modelinin tanıtmını her sene olduğu gibi sonbahar dönemi yerine 2021 yılının Haziran ayında gerçekleştirecek. Gelen detaylar bunlardan ibaret olmayıp, daha önemli olarak modelin S Pen desteği ile geleceği ifade ediliyor. Samsung’un Galaxy Note ailesinden alışık olduğumuz S Pen kalemi yeni Galaxy Z Fold 3 modelinde gövdeye gömülü bir şekilde taşınabilecek. Son dönemde yayılan bazı bilgiler kapsamında Galaxy Note ailesinin devam edip etmeyeceği iddialarını da doğrulayan bu rapor kapsamında Samsung tarafından oldukça fazla yenilik ve yeni modelleri yeni yıl dönemiyle görebiliriz.

Galaxy S21 Ultra gibi Z Fold 3’de de S Pen olacak

Galaxy Z Flip Lite modeli geliyorGalaxy Z Flip Lite modeli geliyor

Daha önce şirketin yeni nesil Galaxy S21 ailesi ile beraber çıkacak olan Ultra modeli için S Pen desteğinin olacağı sızıntısı gerçekleşmişti. Bu noktada Note serisini sonlandıracağı düşünülen şirket, şimdi ise Z Fold ailesine bu söz konusu S Pen’i entegre etmek istiyor. Katlanabilir akıllı telefon denildiği zaman akla ilk gelen isimlerden olan Samsung’un Galaxy Z Fold ailesinin üçüncü nesil model sızıntısına göre yeni nesil özelliklere sahip olan bi model olacak.

Sızıntılar kapsamında Samsung’un bir pop-up kamera dizilimine sahip olması bekleniyordu. Ancak sağlamlık noktasındaki düşünceler yüzünden bu durumdan vazgeçildi. Tam ekran bir deneyimi altı kamera ile sunacak olan bu modelin sahip olacağı S Pen entegresi de dikkat çekiyor. Samsung’un bu noktada katlanabilen bir ekranda nasıl bir S Pen deneyimi sunacağı oldukça merak ediliyor. Şirket ise Ultra İnce Cam teknolojisinin ikinci jenerasyonunu bu modelinde kullanacak. Bu sayede Galaxy Z Fold 3 modelinde S Pen desteği ile beraber Haziran 2021 tarihinde göreceğiz.  


Galaxy S21 serisinin tasarımı ortaya çıkmış olabilirGalaxy S21 serisinin tasarımı ortaya çıkmış olabilir
Samsung Galaxy A02 özellikleri sızdırıldıSamsung Galaxy A02 özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ