Galaxy Z Fold 3 fiyatı dudak uçuklatıyor - Haberler - indir.com

Galaxy Z Fold 3 fiyatı dudak uçuklatıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-01 20:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un pazarda Galaxy Z Fold 2 modelinin yerini alacak olan Samsung Galaxy Z Fold 3 cihazı hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise cihaz fiyatı ile tekrardan gündeme geldi. Samsung Galaxy Z fold 2 modelin geçitğimiz aylarda 1999 dolar yurt dışı ve 19.999 TL Türkiye fiyatı ile satışa çıkmıştı. Söz konusu bu modelin yerine ise 2021 yılında Samsung Galaxy Z Fold 3 modeli geçecek. Bu yeni modelin yine 1999 dolardan satışta yer alması bekleniyor. Samsung katlalabilir tarafındaki amiral gemisi modelinin fiyatını 2021 yılında 1500 dolar seviyesine indirmeyecek gibi duruyor. Öyle ki bu yeni Galaxy Z Fold 3 modelinin Türkiye’de satılması için 20 bin TL yerine 23 bin ve 24 bin TL seviyelerinde olması bekleniyor.

Tasarımsal noktada Galaxy Z Fold 2 ile aynı benzerlikte olacak olan bu telefon, Kore merkezli kaynaklara göre ekran altı kameraya sahip olan ilk Samsung cihazı olacak. Galaxy Z Fold 3, katlanabilir tarafta ilk ekran altı kameralı cihaz olmayı başaracak. İşlemci gücü noktasında ise Snapdragon 875 işlemcisinden gücünü alacak.

Samsung Galaxy Z Fold 3 özellikleri ve çıkış tarihiSamsung Galaxy Z Fold 3 özellikleri ve çıkış tarihi

Samsung Galaxy z Fold 3 iddialı geliyor

Diğer yandan Samsung’dan 2021’de başka katlanabilir akıllı telefonlarda göreceğiz. Bunlardan birisinin ise Galaxy Z Flip cihazının yenisi olacak. Ayrıca Lite takıya sahip bir Galaxy Z Flip modelinin de gelmesi bekleniyor. Bu modelin ise nitekim daha ucuz olması ve OTG kullanılması bekleniyor. Bu esnek canım Galaxy Z Fold 3 modelinde olacağı da belirtiliyor. Güney Koreli şirket Samsung’un 2021 yılı için akıllı telefon pazarında oldukça hareketli günler geçireceğini belirtebiliriz. Bakalım bu noktada uygun fiyatlı bir katlanabilir akıllı telefon modeli gelecek mi göreceğiz.


Samsung Galaxy Z Fold 2 temelli W21 5G tanıtıldıSamsung Galaxy Z Fold 2 temelli W21 5G tanıtıldı
Galaxy Z Fold 3 S Pen ile geliyorGalaxy Z Fold 3 S Pen ile geliyor

PAYLAŞ