Galaxy Z Fold 2'nin resmi tanıtım tarihi netleşti - Haberler - indir.com

Galaxy Z Fold 2'nin resmi tanıtım tarihi netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-16 18:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung’un Galaxy Fold 2 yerine tanıtacağı Galaxy Z Fold 2’nin tanıtım tarihi netleşti.

Piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarıyla teknoloji dünyasının ses getiren markaları arasında olan Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung ilerleyen aylarda yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını tanıtacak. Geçtiğimiz sene Galaxy Fold’la gözleri üzerine çeken şirketin Fold serisinin yeni üyesini Galaxy Z Fold 2 adıyla piyasaya süreceği daha önceden sızdırılmıştı. Galaxy Note 20 etkinliğinde tanıtılması beklenen cihazın beklenenden daha geç tanıtılacağına yönelik iddialar güvenilir bir sızıntıyla son bulmuş gibi duruyor.

Galaxy S21 özellikleri ortaya çıktıGalaxy S21 özellikleri ortaya çıktı

Güvenilir bir kaynaktan sızdırılan bilgilere göre Samsung tanıtım konusundaki kararını değiştirdi ve yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonu olan Galaxy Z Fold 2’yi 5 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan Unpacked etkinliğinde tanıtmaya karar verdi. Çok geçemden yeni akıllı telefonunu satışa sunması beklenen şirketin ise Galaxy Z Fold 2’nin satışlarında Çin merkezli olarak Eylül ayında başlayacağı iddia ediliyor. Katlanabilir ekranlı ilk akıllı telefonunu Türkiye’de tanıtılmasına rağmen meydana gelen ekran sorunu yüzünden ülkemizde satışa çıkarmayan şirketin Galaxy Z Fold 2’yi ülkemizde satışa sunması bekleniyor.

Galaxy Z Fold 2 özellikleri

Sızıntılara göre 7.7 inç ekran boyutuna sahip olan Galaxy Z Fold 2 ultra ince SUPER AMOLED ekranla kullanıcıların karşısına çıkacak. 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olması beklenen Galaxy Z Fold 2’de parmak izi sensörünün ekranın yan tarafında konumlandırıldığı öğrenildi.

12 Megapiksel çözünürlüğünde olan geniş açılı ana kamera, 12 Megapiksel çözünürlüğünde olan ultra geniş açılı kamera ve 64 Megapiksel çözünürlüğünde olan telefoto kamera olmak üzere üçlü kamera kurulumuna sahip olacağı iddia edilen Galaxy Z Fold 2, 4.365 mAh'lık bir batarya ve 25 W hızlı şarj desteğine sahip olacak.

Merakla beklenen Galaxy Fold 2 tasarımı ve özellikleri!

Gücünü Snapdragon 865 Plus yongasından alacağı söylenen cihazın, 256 GB ve 512 GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneğine sahip olduğu iddia edilmekte.

Android 10 tabanlı kutusundan çıkacak olan Galaxy Z Fold 2’nin 5G bağlantısını destekleyeceği, 5W kablosuz hızlı şarj teknolojisi ve 15W kablosuz ters şarj desteğine sahip olacağı da sızan bilgiler arasında. Cihazın fiyat etiketi ise henüz bilinmiyor.


Samsung Galaxy S20 Fan Edition performans testinde görüntülendiSamsung Galaxy S20 Fan Edition performans testinde görüntülendi
Galaxy Z Fold 2'nin tüm özellikleri sızdırıldıGalaxy Z Fold 2'nin tüm özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ