Galaxy Z Fold 2 tanıtım tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Galaxy Z Fold 2 tanıtım tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-20 15:31:01
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un çok daha iyi bir hale getirerek öncelikli tercih sebebi yapmak istediği Galaxy Z Fold 2 katlanabilir özellikli akıllı telefon görücüye çıkacak. Samsung konu ile ilgili ilk ipucunu verdi.

Pazara çıkışı pek iyi olmasa da Galaxy Fold global olarak satılan ilk katlanabilir telefon oldu. Samsung'a önemli bir tecrübe kazandırdı. Galaxy Z Flip ile ikinci adımını atan Samsung şimdi yeni bir hamle daha yapacak.

Samsung S20 Lite özellikleri ortaya çıktıSamsung S20 Lite özellikleri ortaya çıktı

Galaxy Z Fold 2 geliyor

Galaxy Z Fold 2 ile ilgili olarak bir süredir Samsung cephesinden sızıntılar geliyordu. Tanıtım tarihi ile ilgili olarak bir takım dedikodular dönerken firmanın paylaşmış olduğu yeni Galaxy Unpacked videosu bunları doğrular nitelikte.

İlk tanıtım videosunda ekran kaleminden damlayan altın rengindeki damla yere düşüyordu. Yeni videoda ise büyük bir damla bu kez kelebeğe dönüşüyor. İlk nesil Galaxy Fold tanıtımında da kelebeğe vurgu yapılmıştı.

Galaxy Z Fold 2 bu kez ilk neslin eleştirilerinden arınmış bir şekilde hazırlanıyor. Açıldığı zaman 7.59 inçlik olan Super AMOLED ekran, kapandığı zaman ise dış kısımda 6,23 inçlik ekran devreye giriyor. Ana ekranın daha önceki gibi aşınma ya da bozulma gibi olumsuz durumlara karşı daha dayanıklı hale getirildiği belirtiliyor.

Snapdragon 865 Plus yonga seti ile güçlendirilen akıllı telefonda 12GB RAM ve 512GB depolama kapasitesi yer alıyor. 64 MP çözünürlüğünde ana sensöre iki sensör daha yardımcı olurken 4365mAh kapasiteli batarya sisteme enerji veriyor. Galaxy Z Fold 2 tanımın ardından biraz bekleyecek ve en erken Ekim ayında piyasada olabilecek.

One fold, infinite possibilities. Unpacked on August 5, 2020.
Visit https://t.co/ca2XTlBGnt to watch the #SamsungEvent pic.twitter.com/kESP5toPrS — Samsung Mobile (@SamsungMobile) July 19, 2020





PAYLAŞ