Galaxy Z Flip'in özel versiyonu Thom Browne Special Edition'un tanıtım videosu yayınlandı! - Haberler - indir.com

Galaxy Z Flip'in özel versiyonu Thom Browne Special Edition'un tanıtım videosu yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-11 16:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un yeni Galaxy ailesini tanıtmasına artık az bir zaman kaldı. Tanıtım tarihine az bir zaman kala cihazlara dair yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Samsung’un yeni katlanabilir modeli olması beklenen dikey katlanabilir telefon modeli Samsung Galaxy Z Flip için özel bir versiyon ortaya çıktı. Thom Browne Special Edition olarak adlandırılan bu model fiyat noktasında üst seviye bir fiyat etiketine sahip olacak. Yeni katlanabilir model Samsung Galaxy Z Flip’den daha pahalı bir versiyonu olacak. Normal cihazdan sonra gözüken yeni Thom Browne Special Edition, tasarım noktasında gümüş rengi ve üzerindeki çizgiler ile dikkat çekiyor. Lüks bir kutuyla gelen bu modelin kutusundan özel bir kılıf, Samsung Galaxy Buds Plus kablosuz kulaklık ve Samsung Watch Active 2 modeli çıkıyor.

Samsung Galaxy Z Flip Thom Browne Special Edition

Samsung'un deneysel bir tasarım üzerinde çalıştığı ortaya çıktıSamsung'un deneysel bir tasarım üzerinde çalıştığı ortaya çıktı

Henüz fiyatı belli olmayan bu özel modelin belli yerlerde satılacağı belirtilirken, yüksek ihtimalle Türkiye’de satılmaması bekleniyor. Kısıtlı kitleye hitap edecek olan Galaxy Z Flip’in bu özel versiyonu Premium bir model olacak. Güney Koreli şirket Samsung’un her yıl sunduğu amiral gemisi cihazlarda bu tarz özel sürümler sunduğu biliniyor. Galaxy Z Flip Thom Browne Special Edition ise bunlardan birisi olacak.

Samsung Galaxy Z Flip modelinin sahip olduğu teknik özellikleri hatırlayacak olursak, modelde 6.7 inçlik 2336x1080 piksel Dinamik AMOLED esnek bir ekran yer alıyor. İşlemci gücünü Snapdragon 855 Plus modelinden alan cihaz 8 GB RAM belleği ile geliyor. 256 GB dahili depolaması bulunacak olan bu modelin arka yüzeyinde 12 megapiksel F2.2 ultra geniş açı + 12 megapiksel F1.8 geniş açı olarak çift kamera ve ön tarafta ise 10 megapiksel F2.4 selfie kamerası yer alacak. 3300 mAh pile sahip olması beklenen cihaz 15W hızlı şarj destekleyecek.


Samsung Galaxy M31, 64MP'lik ana kamera ile gelecekSamsung Galaxy M31, 64MP'lik ana kamera ile gelecek
DC Comics ve Samsung ortaklığında tasarlanan Galaxy Z Flip tanıtıldı!DC Comics ve Samsung ortaklığında tasarlanan Galaxy Z Flip tanıtıldı!

PAYLAŞ