Galaxy Z Flip3’ün popülerliği gençler arasında daha fazla - Haberler - indir.com

Galaxy Z Flip3’ün popülerliği gençler arasında daha fazla

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-14 08:00:09
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Samsung’un geçtiğimiz haftalarda tanıttığı Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip3 modelleriyle ilgili ön sipariş rakamları hızla artarken, yapılan bir araştırma cihazların daha çok hangi yaş gurpları arasından tercih edildiğini de ortaya çıkardı.

11 Ağustos tarihinde UNPACKED etkinliği düzenleyen Samsung, Galaxy Z Fold3 ile Galaxy Z Flip3 modellerini tanıtmıştı. 7,6 inç ekrana sahip yeni katlanabilir ekranlı bir model olarak karşımıza çıkan Z Fold3, şirketin ilk ekran altı kamera teknolojine sahip modeli olurken; Corning Gorilla Glass Victus teknolojisiyle güçlendirilen 6,7 inç ana ekranı ve 1,9 inç dış ekranı bulunan Galaxy Z Flip3 modeli de bir o kadar ilgi toplamıştı.

Samsung Galaxy A03s özellikleri sızdırıldıSamsung Galaxy A03s özellikleri sızdırıldı

Samsung Galaxy Watch 4 hakkında yeni detaylar

Geçtiğimiz günlerde Güney Kore’de ön siparişe açılan Galaxy Z Fold3 ile Galaxy Z Flip3’ün kullanıcılar tarafından ne kadar talep gördüğü açıklandı. 22 Ağustos tarihinden sonrasını kapsadığı belirtilen bilgilere göre, Samsung bu sene öne çıkan şirketlerden biri olacak.

The Korea Herald’ın aktardığı istatistiklere göre, Galaxy Z Fold3’un ön siparişlerinin yüzde 49’u 20-30’lu yaşlardaki müşterilerden oluşurken, Galaxy Z Flip3 için aynı yaş gurubundaki kullanıcılar siparişlerin yüzde 57’lik kesimini oluşturuyor.

40’lı ve 50’li yaşlardaki müşterilerin tercihlerin arasındaysa sırasıyla yüzde 42 ve yüzde 39‘luk kitleyi oluşturduklarını görüyoruz. Buda orta yaştaki kullanıcıların da katlanabilir modellere karşı büyük bir çekince içinde olmadığını gösteriyor.

The Korea Herald’ın adını açıklanmadığı kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre, iki telefon modeli de Pazar günü itibariyle 450.000 ön sipariş sayısını yakaladı. 17 Ağustos’ta başlayan ön siparişlerin 23 Ağustos Pazartesi sona ereceği bildiren The Korea Herald, gün sonunda bu sayının 600.000 seviyesine ulaşabileceğinin açıklandığını söyledi. Bu verilere operatörlerde satılan versiyonlar da dahil edildiğinde şirketin toplamda 800.000 adet ön siparişi görebileceği de gelen bilgiler arasında.

Hatırlarsanız şirket geçtiğimiz sene Galaxy Z Fold2’nin ön satışlarıyla toplam 80.000 adet seviyesine ulaşmıştı. Diğer yandan açıklanan bu rakamların Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3 modellerinin, Samsung’un popüler serisi Galaxy S ve Galaxy Note modellerinden bile daha çok talep gördüğünü gözler önüne serdiğini belirtmeden geçmeyelim. Buda şirketin önümüzdeki senelerde katlanabilir ekran pazarında başarı yakalayabileceğini gösteriyor.

 


Samsung artık reklam yapmayacakSamsung artık reklam yapmayacak
Samsung yeni ekran tedarikçisini duyurduSamsung yeni ekran tedarikçisini duyurdu

PAYLAŞ