Galaxy Z Flip3 5G Aksesuarları Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Galaxy Z Flip3 5G Aksesuarları Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-26 22:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Samsung tarafından tanıtılan Galaxy Z Flip 3 5 G modeli ile birlikte aksesuarlar da resmi sitede yer aldı. Yeni telefon modelini kullanmak isteyen kişiler, uyumlu aksesuarlar ile daha iyi bir deneyim elde edebilecek. Kılıflar, giyilebilir teknoloji ve şarj aletleri olarak 3 farklı kategori altında listelenen birbirinden farklı aksesuarlar, daha iyi görünüm, daha kolay kullanım ve verimlilik sunuyor.

İşte Galaxy Z Flip3 5G aksesuarları 

Halkalı Silikon Kılıf

Silikon kılıf telefonun korunmasını sağladığı gibi üst tarafında yer alan halka, taşımayı ve kullanırken kolay bir şekilde telefonun tutulmasını sağlıyor.

Kordonlu Silikon Kılıf

Halkalı silikon kılıfa göre daha yumuşak bir malzemeden üretilen kılıf, telefonun korunmasını ve daha kolay bir şekilde tutulmasını sağlıyor. 

Halkalı Clear Kılıf

Deriden yapılmış olan kılıf, yumuşak yapısı ve telefonu saran koruması ile yeni amiral gemisinin daha güvenli bir şekilde kullanılmasına imkan tanıyor.

Aramid Kılıf

Daha dayanıklı bir kılıf arayanların tercih edebileceği aramid, dayanıklı materyaller kullanılarak üretilmiş.

Galaxy Watch4

Fitness ve sağlıklı yaşam koçu gibi özellikler ile donatılan Galaxy Watch 4, aynı zamanda telefon ile eşleştirilerek yapılacak aktivitelerin takip edilmesini ve cihaza aktarılmasını kolaylaştırıyor. 

Galaxy Buds2

Yüksek ses kalitesi, gürültü engelleme özellikleri ile dikkat çeken Galaxy Buds 2, yeni amiral gemisinde tercih edilebilecek bir diğer seçenek. Kablo karmaşasını ortadan kaldıran yeni kablosuz kulaklıklar Samsung'un bugüne kadarki en iyi kablosuz kulaklık deneyimini sunuyor.

Galaxy SmartTag+

Kaybolan eşyaların bulunmasını sağlayan yeni ürün, Galaxy Z Flip3 5G kullanımı ile birlikte eşyaların kaybolma sorununu ortadan kaldırıyor. 

İkili Kablosuz Şarj Aleti

Kablosuz şarj aleti olarak aynı anda iki farklı ürünü şarj etme yeteneğine sahip olan cihaz, telefon ile de birebir uyumlu. Üstelik telefon dışında akıllı saat ya da kulaklıkların da şarj edilmesi mümkün. Samsung'un tanıtımlarında yer verilen ifadeye göre kılıf kullanıldığı zamanlarda dahi kılıfın çıkarılmasına gerek kalmadan şarj edilebilir.

35W İkili Seyahat Adaptörü

Hızlı şarj desteğine sahip olan seyahat adaptörü, özellikle yolculuk yapmayı sevenlerin her zaman yanında bulunması gereken ürünlerden birisi. 





PAYLAŞ