Galaxy Z Flip 5G ve Galaxy Z Fold 2'nin fiyatları sızdırıldı - Haberler - indir.com

Galaxy Z Flip 5G ve Galaxy Z Fold 2'nin fiyatları sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-22 17:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

UNPUCKED etkinliği için geri sayımın başladığı bu günlerde Samsung’un yeni tanıtacağı Galaxy Fold 2 ve Galaxy Z Flip 5G'nin fiyatları sızdırıldı.

Geçtiğimiz sene ilk katalanbilir ekranlı Galaxy Fold’u piyasaya süren Samsung, yeni telefonuyla kullanıcılarının beklentilerini karşılayamamış ve ekran sorunları nedeniyle çok fazla eleştiri almıştı. Bu telefonda yaptığı hatalardan ders çıkararak yeni katlanabilir ekranlı telefonu için kolları sıvayan şirket Galaxy Fold 2 ile çıtayı yükseklere çıkarmayı hedefliyor.

Samsung S20 Lite özellikleri ortaya çıktıSamsung S20 Lite özellikleri ortaya çıktı

Geçtiğimiz haftalarda eni katlanabilir ekranlı akıllı telefonunu Galaxy Fold 2 yerine Galaxy Z Fold 2 adıyla tanıtacağı öğrenilen Güney Kore merkezli teknoloji devinin ayrıca Galaxy Z Flip 5G’yi de yakında tanıtacağı öğrenildi. Bugün gelen yeni sızıntılar ise Samsung’un bu yıl tanıtacağı katlanabilir ekranlı telefonlarının fiyatını ortaya çıkardı.

Samsung'un Unpacked etkinliğinde tanıtacağı cihazlar belli oldu

Güvenilir sızıntı kaynaklarından olan ETNews tarafından aktarılan bilgilere göre Galaxy Z Fold 2 2.39 milyon Güney Kore Wonu yani yaklaşık 2 bin dolardan piyasaya sürülecek. Şirketin ilk katlanabilir ekranlı telefonunu 1.800 dolardan piyasaya sürdüğünü düşünürsek cihazların arasında yüksek bir fiyat artışı yapılmadığını da söylemek yanlış olmaz.

Galazy Z Flip modelinin Lite modelini Şubat ayında tanıtan şirket cihazı 1.380 dolardan piyasaya sürmüştü. İlk çıktığında ülkemizde 12.350 TL fiyat etiketine sahip olan Galaxy Z Flip’in şuan ki satış fiyatı ise 11 bin 600 TL civarında . Bu sene Galaxy Z Flip’in 5G varnayntını tanıtması da beklenen şirketin cihaz için belirlediği fiyat etiketinin yine 1.380 dolar olacağı iddia ediliyor.

Galazy Z Fold 2 5G özellikleri

7.7 inç ekrana sahip olan Galazy Z Fold 2120 Hz ekran yenileme hızına sahip olan OLED ekrana ve 6.3 inç kapak ekranına sahip. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 865 Plus yonga setinden galan Galaxy Z Fold 2’nin arka tarafında 12 MP ana kamera, 64 MP telefoto lens, 12 MP ultra geniş açılı lens ile ön tarafına ise 10 MP selfie kamerasıyla toplamda beş kameraya sahip olacağı iddia ediliyor. Ancak Galaxy Z Flip 5G'nin kutusundan Galaxy Buds çıkmayacak.


Samsung Galaxy M31s'in tasarımı ve çıkış tarihi sızdırıldıSamsung Galaxy M31s'in tasarımı ve çıkış tarihi sızdırıldı
Samsung'un Unpacked etkinliğinde tanıtacağı cihazlar belli olduSamsung'un Unpacked etkinliğinde tanıtacağı cihazlar belli oldu

PAYLAŞ