Galaxy XCover FieldPro özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Galaxy XCover FieldPro özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-06 13:01:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Amiral gemleri ve katlanabilir ekranlı akıllı telefonuyla bu sene damgasını vuran Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Dayanıklı akıllı telefon üretiminde de dikkatleri çeken şirket Galaxy XCover FieldPro modelini duyurdu.

Daha çok askeri kullanım amaçlı tasarlanan Galaxy XCover FieldPro sağlam yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Galaxy S9 Active adını bırakarak geçtiğimiz ay tanıtılan akıllı telefon bu ay piyasaya sürülüyor. Şirketin Galaxy S9 Active modeli için belirlediği fiyat etiketi ise dudak uçuklatıyor.

Samsung LCD ekran üretimine son veriyor!Samsung LCD ekran üretimine son veriyor!

Galaxy XCover FieldPro özellikleri ve fiyatı

5.1 inç ekran boyutu ve 2560x1440 piksel ekran çözünürlüğüne sahip olan Galaxy XCover FieldPro, gücünü Exynos 9810 yonga setinden alıyor. Düz bir ekranla karşımıza çıkan Galaxy XCover FieldPro standart olarak 4 GB GB RAM ve 64 GB dahili depolama kapasitesine sahip. 4.500 mAh’lık pil gücüne sahip olan Galaxy XCover FieldPro’nın bataryası değiştirilebilir olarak geliştirilmiş. Arka panelinde tekli kamera kurulumuna sahip olan Galaxy XCover FieldPro’nun ana kamerası 12 MP ve ön kamerası 8 MP çözünürlüğe sahip.

Ajanlar için tasarlanmış sürpriz telefon: Samsung Galaxy Xcover FiledPro

Dayanıklılık odaklı geliştirildiğinden kalın ve sağlam bir gövdeye sahip olan Galaxy XCover FieldPro, gövdesi 14.2 kalınlığında ve cihaz fiziksel tuşlara sahip. askeri standartlarda her türlü darbelere karşı dayanıklı olan Galaxy XCover FieldPro, 1.5 metreye kadar su altında dayanıklı. ABD’li AT&T operatörüne özel olarak piyasaya çıkan Galaxy XCover FieldPro için belirlenen fiyat etiketi ise 1105 dolar.  


Samsung Galaxy Note 20+ 5G Geekbench'te görüldüSamsung Galaxy Note 20+ 5G Geekbench'te görüldü

PAYLAŞ