Galaxy Watch İçin Yeni Güncelleme Sunuldu - Haberler - indir.com

Galaxy Watch İçin Yeni Güncelleme Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-23 14:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung, tıpkı akıllı telefon modellerinde olduğu gibi giyilebilir teknoloji ürünlerine de destek sunmaya devam ediyor. Bu kategoride yer alan şirketin akıllı saat modeli Galaxy Watch için yeni bir güncelleme yayınlandı. Samsung’un henüz satışa çıkalı fazla olmayan modeli yaklaşık olarak 3 haftadır Amerika’da satışta yer alıyor. Cihazın Amerika fiyatlarında hızlı bir düşüş yaşanırken diğer yandan pil ömrü ile alakalı gelişmeler barındıran yeni bir Galaxy Watch güncellemesi Samsung tarafından sunuldu. Pil ömrü haricinde bazı küçük özellik geliştirmeleri de içeren Galaxy Watch yazılım güncellemesi neler sunacak gelin bakalım.

Samsung Galaxy Watch Güncellemesi

Söz konusu bu güncelleme bölge bölge dağıtılmaya devam edilirken Galaxy Watch’da yer alana uyku izleme özelliğine bazı yeniliklerin geldiğini görüyoruz. Güncelleme öncesinde kalp atış hızınızı her an izlemek için bir ayar yaptıysanız, REM uykusu esnasında kalp atışınız yine izleniyordu. Fakat yeni güncelleme ile bu durum kalkıyor ve güncellemeyle beraber artık REM uykunuzun izlenmesini istemiyorsanız ayarlardan bu durumu kapatabileceksiniz. İzlenmeyi sürdürmek için ise gerekli ayarı açık bırakmanız yeterli olacaktır.

REM uyku izlemesini kapattığınız zaman Galaxy Watch modeli geceleri anlık ölçüm yapmayacak ve buda pil ömrüne olumlu bir etki sağlayacak. Güncelleme sonrasında REM uyku izleme özelliği varsayılan olarak açık kalırken bu noktada ayarlara erişerek gerekli kapatma işlemlerini gerçekleştirmeniz gerekiyor. Galaxy Watch modelinin sunmuş olduğu özellikleri hatırlayacak olursak modelde 1.3 inçlik AMOLED bir ekran yer alıyor. 470 mAh’lik bir pil ile 7 güne kadar dayanıklılık sunan modelde 60 binden fazla saat arayüzü yer alıyor. Modelin 42mm ve 46mm olarak iki farklı boyutlu versiyonu bulunurken Gear S3 gibi döndürülebilir çerçeve kontrolüne sahip durumda.  





PAYLAŞ