Galaxy Watch Active 2 güncellemesi geldi - Haberler - indir.com

Galaxy Watch Active 2 güncellemesi geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-02 20:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un geçtiğimiz haftalarda tanıtmış olduğu Galaxy Watch Active 2 model akıllı saati için yeni bir güncelleme yayınlandı. R820XXU1BSI9 ve R820OXA1BSI9 güncelleme numaralarına sahip olan bu güncelleme 14 MB boyuta sahip olarak geliyor. Dünya genelinde yayınlanmayabaşkayan güncelleme ile beraber Galaxy Watch Active 2 modeline neler sunulacak? Gelin bakalım. Gear S2 serisinden beri dönen çerçeve tasarımını benimseyen şirket bu özelliği ile kullanıcıların arayüzde kolay bir şekilde gezmesini sağlıyor. Galaxy Watch Active modelinden kaldırılan bu çerçeve detayı Galaxy Watch Active 2 ile beraber yeniden kullanıma sunulmuştu. Gelin şimdi güncelleme detaylarına göz atalım.

Galaxy Watch Active 2 Güncelleme Detayları

Samsung Galaxy S11 çift ekran özelliği sunacak mı?Samsung Galaxy S11 çift ekran özelliği sunacak mı?
  • GPS performansında iyileştirmeler gerçekleştirildi.
  • GPS için hata düzeltme işlemleri uygulandı.
  • Batarya ölçümündeki hassaslık iyileştirildi ve doğruluk yükseltildi.
  • Çerçevede yer alan dokunmatik bezel herkes için aktifleştirildi.

Gear S2’den beri bulunan dönen çerçeve yapısı ile marka kendisini diğer modellerden ayırmıştı. Active 2 modelinde ise isteğe bağlı olarak etkileştirilebilen bu özellik artık gelen güncelleme ile beraber varsayılan bir şekilde aktif olacak. Galaxy Active 2 modelinin özelliklerini hatırlayacak olursak modelde 1.2 inç ve 1.4 inç olarak iki farklı ekran seçeneği bulunuyor. 10 nm üretim sürecine sahip işlemciyle gelen cihazda 2 GHz yapılı çift çekirdekli Exynos 9410 modeli bulunuyor. 1.5 GB RAM yer alan modelin 4 GB depolama alanının olduğunu belirtelim.


Türkiye’de satışa çıkan Samsung Galaxy M30s fiyatı ve özellikleriTürkiye’de satışa çıkan Samsung Galaxy M30s fiyatı ve özellikleri
Samsung Galaxy S11 ilginç bir özellikle öne çıkıyorSamsung Galaxy S11 ilginç bir özellikle öne çıkıyor

PAYLAŞ