Galaxy Watch 4 serisi Amazon'da listelendi - Haberler - indir.com

Galaxy Watch 4 serisi Amazon'da listelendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-15 17:30:01
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Henüz Samsung tarafından resmi tanıtım yapılmamış olsa da Galaxy Watch 4 serisi Amazon’da listelendi. Hata kısa sürede fark edilse de tüm detaylar açığa çıktı.

Amazon’un Kanada’da hizmet veren versiyonunda oldukça kritik bir hataya imza atıldı. Galaxy Watch 4 Classic ve Active modellerini geliştiren Samsung’un henüz tanıtmadığı modeller fiyat ve özellikleriyle birlikte Amazon’da yer almaya başladı.

Samsung Galaxy Watch 4 tasarımı sızdırıldıSamsung Galaxy Watch 4 tasarımı sızdırıldı

Samsung Galaxy Watch 4 Classic ve Galaxy Watch 4 Active modellerinin özellikleri neler?

Amazon tarafından resmi bir şekilde paylaşılan verilere göre yeni modeller Samsung Galaxy Watch 4 Classic ve Galaxy Watch 4 Active isimleriyle piyasada yer alacak. Galaxy Watch Active 4 modellerinde 40 mm ve 44 mm olmak üzere iki versiyon yer alacak. Galaxy Watch 4 Classic’te ise 44 mm ve 46 mm boyutları seçilebilecek. Her iki akıllı saatte gümüş renk yer alacağı gibi Samsung Galaxy Watch 4 Classic modellinde siyah rengi de tercih edilebilecek. Akıllı saatlerde özellik ve boyuta göre iki farklı batarya kullanılacak. Bataryaların kapasiteleri ise 247 mAh ve 361 mAh.

Amazon’da yer alan verilere göre telefonlarda beklenen özellikler bulunuyor. Her iki saatte de Bluetooth, Wi-Fi, NFC, GPS, vücut kompozisyon analizi, gelişmiş uyku takibi, V02 Max takibi, kan oksijen izleme ve kalp atış hızı monitörü bulunacak.

Galaxy Watch 4 serisinin fiyatları ne kadar?

Her iki modelde de fiyatlar tercih edilecek versiyona göre değişiklik gösterecek. Ancak Active serisi daha uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Kanada’da geçerli olacak fiyatlara göre (ABD’de daha düşük olması muhtemel) Galaxy Watch Active 4'ün 40 mm modeli, 309.85 dolara, 44 mm modeli ise 346.81 dolara satılacak. Galaxy Watch Classic modellerindeki fiyatlar ise 42 mm için 427,73 ABD ve 46 mm modelleri için 463,88 Dolar olacak.

Active serisi için görseller şöyle;

Classic serisi için görselleri ise şöyle;

Yeni modeller 11 Ağustos’ta Tanıtılacak

Samsung tarafından henüz tanıtımı yapılmayan Galaxy Watch 4 serisi için resmi tanıtım tarihi 11 Ağustos. 11 Ağustos’ta Samsung tarafından düzenlenecek Unpacked etkinliğinde her iki saat de aynı özelliklerle duyurulacak. Üstelik aynı etkinlikte Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 5G ve Galaxy Buds 2’nin de duyurulması bekleniyor.





PAYLAŞ