Galaxy Watch 3'ün tanıtım tarihi netleşti - Haberler - indir.com

Galaxy Watch 3'ün tanıtım tarihi netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-25 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un yeni akıllı saat modeli olan Galaxy Watch 3 modelinin tasarımı ortaya çıktı. Paylaşım ünlü duyumcu Evan Blass tarafından gerçekleşti. Samsung Galaxy Note 20 serisi ile beraber Galaxy Watch 3 modelinin de 5 Ağustos tarihinde tanıtılması bekleniyor. Bir süre önce bazı teknik detayları ortaya çıkan saat için şimdi ise tasarımı noktasında sürpriz bir sızıntı gerçekleşti. Bu ortaya çıkan yeni görsel ile saatin hem arkası hem de önü görülebiliyor. Kayış yapısı herkesin hoşuna gitmeyecek bir yapı da olsa da, oldukça şık ve rahat gözüküyor. Saat üzerinde bildiğiniz üzere fiziksel olarak döndürülebilen bir çerçeve yer alıyor. Galaxy Watch 3 de de yer alan bu çerçeve haricinde iki adet fiziksel buton bulunuyor. Yuvarlar tasarım çizgisini devam ettirecek olan modelin birçok kullanıcı tarafından beğenilmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy Watch 3 ortaya çıktı

Samsung Galaxy S20 Apple'a rakip olacakSamsung Galaxy S20 Apple'a rakip olacak

Modelin beklenen teknik özelliklerine bakacak olursak saatin 1.2 inç ve 1.4 inç ekran seçenekleri ile 41 mm ve 45 mm gövde boyutlarına sahip olması bekleniyor. 8 GB dahili depolamanın yer alacağı bu saat alüminyum ve paslanmaz çelik yanında titanyum gövde seçeneğine de sahip olacak. Ekran çizilmelerine karşı Gorilla Glass XD cam ile korumaya sahip olacak olan cihaz MIL-STD-810G askeri sınıf sertifikasına sahip olacak bu yeni saat 5W manyetik şarja sahip olacak. Tansiyon, nabız ve EKG ölçme gibi uyku takibi gibi özelliklere de sahip olacağı belirtilen Galaxy Watch 3 modeli 1 GB RAM’e sahip versiyonun 247 mAh ve 340 mAh pile sahip olması bekleniyor.

Ülkemizde de satılacak olan yeni Samsung Galaxy Watch 3 serisi bu model kutu içinden Tizen OS 5.5 işletim sistemi ile çıkacak.


Samsung Galaxy A51 kullanıcılarının yüzünü güldürecek güncellemeSamsung Galaxy A51 kullanıcılarının yüzünü güldürecek güncelleme

PAYLAŞ