Galaxy Watch 3'ün satış fiyatı sızdırıldı - Haberler - indir.com

Galaxy Watch 3'ün satış fiyatı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-02 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un Galaxy Watch 3 akıllı serisi oldukça merak ediliyor. Bu yeni saat modeline dair detaylar gelmeye devam ederken, şimdi ise fiyat noktasında bir sızıntı gerçekleşti. Cihazın 9 farklı versiyon ile gelmesi bekleniyor. Samsung’un bu yeni Galaxy Watch 3 ailesinin Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2 serileri ile beraber 5 Ağustos tarihinde resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Evan Blass tarafından yapılan paylaşım ile cihazın tasarımı ve başka kaynaklardan gelen bilgilere göre ise cihazın teknik detayları netleşti diyebiliriz. Modelin ortaya çıkanlara göre dokuz farklı versiyon ile geleceği gözüküyor. Bu noktada LTE desteğe sahip olan ve olmayanlar olarak renk seçenekleri ve gövde boyutları gibi farklı versiyon tipleri bulunuyor.

Samsung Galaxy Watct 3 sızdırıldı

Galaxy Watch 3'ün tanıtım tarihi netleştiGalaxy Watch 3'ün tanıtım tarihi netleşti

Fiyat noktasında Evan Blass’a göre saatin versiyonları arasında fiyatı 400 dolardan başlayacak ve 600 dolara kadar çıkacak. Şık bir tasarıma sahip olacak olan bu akıllı saatin Türkiye’de kaç TL fiyat etiketi ile satışa çıkacağı henüz bilinmiyor. Ancak güncel kur ve vergiler ile beraber saatin hiçte ucuz olması beklenmiyor. Cihazın beklenen teknik detaylarına gelecek olursak saat 1.2 inç ve 1.4 inç olarak 41mm ve 45 mm gövde boyutlarına sahip olacak. 8 GB dahili depolama özelliğine sahip olacak olan saat, alüminyum ve paslanmaz çelik yanında titanyum gövde seçeneği de sunacak. Ekran çizilmelere karşı Gorilla Glass XD cam ile korunacak. MIL-STD-810G askeri sınıf sertifikasına sahip olacak olan bu yeni saat 5W manyetik şarj cihazı kullanacak.

Tansiyon, uyku takibi ve nabız gibi özelliklere sahip olacak bilinen Galaxy Watch 3 modeli Türkiye’de satılacak cihazlar arasında olması bekleniyor. Ayrıca cihazın 1 GB RAM’e sahip modelde 247 ve 340 mAh pil seçenekler ile gelmesi bekleniyor.


Galaxy Note 20'nin neredeyse tüm özellikleri ortaya çıktıGalaxy Note 20'nin neredeyse tüm özellikleri ortaya çıktı
Galaxy Fold 2 Lite beklenenden erken tanıtılabilirGalaxy Fold 2 Lite beklenenden erken tanıtılabilir

PAYLAŞ