Galaxy Watch 3'ün resmi tanıtım videosu yayımlandı - Haberler - indir.com

Galaxy Watch 3'ün resmi tanıtım videosu yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-08 19:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Güney Koreli şirket Samsung'un Galaxy Watch 3 akıllı saat modeli için yeni bir video geldi. Evan Blass'tan gelen video, modellere yeni bakış açısı kazandırıyor.

Galaxy Watch 3 akıllı saat teknoloji severlerin takip ettiği ve merakla beklediği bir ürün. Galaxy Note 20 ailesi ve Galaxy Fold 2 ile birlikte 5 tarihinde resmi olarak lanse edilecek. Evan Blass sayesinde tasarımı, başka kaynaklar sayesinde de teknik detayları tam olarak netleşmiş olan model, yine Evan Blass tarafından yapılan paylaşımda yer alan resmi tanıtım videosunda özellikle arayüzlerini gözler önüne seriyor. 

Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra'nın fiyatı belli olduSamsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra'nın fiyatı belli oldu

Daha önce ortaya çıktığı kadarıyla gelişmiş model dokuz farklı versiyon halinde geliyor. Burada LTE destekli olanlar ve olmayanlar, renk seçenekleri ve gövde boyutları sunulan versiyon sayısını ciddi oranda artırmışa benziyor. Yine Evan Blass'a göre saatin fiyatı versiyona göre 400 dolardan başlayacak, 600 dolara kadar çıkış yapacak. Yeni başka bilgilere göre gücünü 10 nm Exynos 9910 işlemciden alan saat, bu açıdan Galaxy Watch Active2'den performans konusunda ayrılmayacak. Bilek hareketleriyle kontrol edileceği dikkat çeken yeni detayları arasında yer alan Samsung Galaxy Watch 3, özellikle yeni saat arayüzleri ile kişileri fazlasıyla memnu edecek.

New Post at Patreon: "Samsung Galaxy Watch3, Bronze (41mm)" [https://t.co/PpG9mT0P39] pic.twitter.com/DIIRLxW21e — Evan Blass (@evleaks) June 26, 2020

Galaxy Watch 3 akıllı saat teknik özellikleri de şu şekilde

1,2 inç ve 1,4 inç ekranlar (360×360 piksel Super AMOLED) ile 41 mm ve 45 mm gövde boyutları ile geliyor. 8 GB dahili depolama ile gelen akıllı saat, paslanmaz çelik yanında titanyum gövde seçeneğine sahip olacak. Ekranda oluşacak olan çizilmelere karşı Gorilla Glass XD cam ile koruyacak ve MIL-STD-810G askeri sınıf sertifikası taşıyacak olan yeni saat, 5W manyetik şarj cihazı kullanıyor. Tansiyon, nabız ve uyku takibi özelliklerini de barındıran saat Türkiye'de de satılacak. 1 GB RAM barındıran modellerin 274 mAh ve 340 mAh pile sahip olduğu da netleşti. 


Samsung Galaxy Z Fold 2 geliyorSamsung Galaxy Z Fold 2 geliyor

PAYLAŞ