Galaxy Watch 3'ün basın görselleri yayımlandı - Haberler - indir.com

Galaxy Watch 3'ün basın görselleri yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-29 19:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un yeni nesil akıllı saati Galaxy Watch 3'ün birçok özelliği henüz daha saat çıkmadan önce gündemde yerini almıştı. Bu sefer ise ortaya çıkan Galaxy Watch 3'ün basın görselleri oldu. WinFuture tarafından ortaya çıkarılan görsellerden bir tanesindeki modelin Samsung Galaxy Watch3 SM-R840 olduğu görülüyor. Peki, Samsung'un Watch2'yi atlayarak çıkardığı Watch3'ün teknik özellikleri neler?

Samsung Galaxy Watch 3 özellikleri

Galaxy Watch 3 hakkında ortaya çıkan bilgilere göre söz konusu bu akıllı saatin 2 varyantı olacak. Bunlardan bir tanesi 44 mm boyutunda olup 1,4 inç ekrana sahip olacak. Söz konusu bu akıllı saatte her iki varyantında gövdesi paslanmaz çelik ya da titanyum şeklinde olacak. Aynı zamanda cihazın ekranları da Corning Gorilla Glass DX ile korunacak.

Samsung Galaxy Watch 3'ün tüm özellikleri sızdırıldıSamsung Galaxy Watch 3'ün tüm özellikleri sızdırıldı

41 mm boyutlarındaki varyant, 1 GB RAM'e ve 8 GB depolama alanına sahip olacak. 247 mAh değerinde bir bataryayla gelecek olan akıllı saatte 5 W kablosuz şarj özelliği de bulunacak. İşletim sistemi tarafında ise Tizen OS 5.5 kullanıcılara sunulacak. 44 mm boyutlarındaki varyanta bakıldığında tıpkı diğerinde olduğu gibi 1 GB RAM ve 8 GB depolama alanı görülüyor. Batarya tarafında 340 mAh ile daha yüksek bir kapasiteye sahip olan bu varyantta da 5 W kablosuz şarj desteği ve Tizen OS 5.5 yer alacak.

Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan bilgilere göre tüm bunlara ek olarak her iki varyantta da Activity, Pulse, BP ve ECG sağlık sensörleri bulunacak. Ayrıca Watch 3'ün 50 metreye kadar 10 dakika boyunca suya dayanıklılığı olacağı yönünde iddialar da bulunuyor. Tasarımı ve özellikleriyle beğeni toplayacak olan Galaxy Watch 3 hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 


Samsung Galaxy Watch 3'ün netleşen önemli özellikleriSamsung Galaxy Watch 3'ün netleşen önemli özellikleri

PAYLAŞ