Galaxy Tab S7 ve Tab S7+ için önemli güncelleme geliyor - Haberler - indir.com

Galaxy Tab S7 ve Tab S7+ için önemli güncelleme geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-03 23:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung’un sahip olduğu Galaxy Tab S7 ve Galaxy Tab S7 Plus modelleri için yeni bir güncelleme sunuluyor. Güncelleme ile beraber kullanıcılar daha sürükleyici bir S Pen ve ses deneyimine sahip olacaklar. Bu modeller için geçtiğimiz ay bazı ekosistem güçlendirici güncellemeler sonrasında kullanıcılara şimdi ise daha gelişmiş bir S Pen ile Galaxy Buds Pro deneyimi sağlayacak yeni özellikler sunulacak. 2021 yılının ilk çeyreğinde çıkacak olan yeni yazılım güncellemesi ile beraber S Pen kullanıcıları daha iyi bir deneyime sahip olacak. Adres çubuğu gibi daha çok klavyede kullanılan metin kutusu alanlarını artık S Pen ile doldurabilmek mümkün olacak.

Bu alanlar üzerinde el yazısı ile yazılanlar noktalama işaretleri ile beraber anında dijital metine dönüştürülebilecek. Boşluk bırakmak için kelimeler arasına “v” çizmek, ayrı kelimeleri birleştirmek için ise “⌒” işaretini çizmek yeterli olacak.

Galaxy M62 Samsung'un sitesinde listelendiGalaxy M62 Samsung'un sitesinde listelendi

Samsung Galaxy Tab S7 yeni yeteneklere sahip olacak

Güncelleme ile beraber ayrıca Samsung Notes uygulamasında daha doğal bir not alma deneyimi için kaleme yeni özellik gelecek. Seçili durumda iken S Pen to text seçeneği ile el yazısı ile alınan notlar direkt olarak dijital nota dönüştürülecek. 80’in üzerinde dil seçeneği, noktalama işareti ve boşlukları tespit etme özelliği ile “S Pen to text” özelliği kullanılırken S Pen’İ kullanmaya devam edebileceksiniz. Galaxy Tab S7 ve Galaxy Tab S7 Plus modellerini metinleri taramak için de artık cihazdaki kamera uygulamasını belge tarama olarak kullanabileceksiniz. Son güncelleme ile beraber gelen bu araç, Samsung NOtes uygulamasında belge taramak ve düzenlemek isteyenler için oldukça pratik yapıda olacak.

Ayrıca Galaxy Buds Pro ile sunulan 360 derece ses özelliği, yeni Galaxy Tab S7+ cihazlarına yeni güncelleme ile gelmiş olacak.


Samsung Galaxy A52 ve A72 özellikleri ortaya çıktıSamsung Galaxy A52 ve A72 özellikleri ortaya çıktı
Samsung Galaxy S21 Ultra, DxOmark'ta sınıfta kaldıSamsung Galaxy S21 Ultra, DxOmark'ta sınıfta kaldı

PAYLAŞ