Galaxy Tab S7 FE modeli sızdırıldı - Haberler - indir.com

Galaxy Tab S7 FE modeli sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-18 16:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Galaxy Tab S7 için yapılan sızıntı, piyasaya yeni sunulacak yeni tabletlerle ilgili kafa karışıklığına yol açtı. İddialar isim konusunda değişikliğe gidilebileceği yönünde.

Samsung'un önümüzdeki aylarda birkaç yeni tablet modelini piyasaya sunması bekleniyor. Yeni modeller ile ilgili bugüne kadar pek çok bilgi ve sızıntı yapılmış olsa da yeni bilgiler tam anlamıyla karışıklık yarattı. 

Samsung’un yeni tanıtacağı uygun fiyatlı tabletlerle ilgili iddialar Şubat ayından itibaren gündemde yer almaya başladı. Galaxy Tab S7 Lite ve Galaxy Tab A7 Lite adı ile piyasaya sunulması beklenen tabletlerde özelikle Galaxy Tab S7 Lite’nin 12.4 inçlik ekrana sahip olacağı öne sürülmüştü. Ancak gelen son bilgilerde adlandırma konusunda da farklılıklar olabileceği görüldü.

Fan Edition mı geliyor?

GalaxyClub tarafından gündeme getirilen iddialarda Galaxy Tab S7 adının sadece Lite ile sınırlı kalmayacağı ve farklı bir isimlendirmeye gidilebileceği belirtildi. Galaxy Tab S7 modeli için Fan Edition ismini kullanmak isteyen Samsung, Fan Edition kısaltmasını FE olarak yeni modelde kullanacak. Bu bakımdan piyasaya yeni sürülecek tablet modeli Galaxy Tab S7 FE olarak tanıtılacak. Yeni tablet ile ilgili sızıntı sadece ismiyle sınırlı değil. Teknik özellikleri de büyük oranda açığa çıkan yeni model, kullanıcılar için güçlü bir seçenek yaratabilir.

Galaxy Tab S7 FE özellikleri neler?

Orta segmente yönelik geliştirilen Galaxy Tab S7 FE 10.090 mAh bataryaya sahip. Aynı batarya Galaxy Tab S7 + modelinde de kullanılmıştı.Bununla birlikte, yalnızca 4 GB RAM'e sahip tek versiyona sahip olacak model, işlemci konusunda ise Snapdragon 750G’den destek alıyor.    S Pen kalem desteği ve 128 GB dahili depolama ile birlikte gelecek cihaz, Android 11 işletim sistemiyle kutudan çıkacak. Sistemde One UI 3.x sürümünün de kullanılması bekleniyor. Büyük bir kapasiteye sahip pili için hızlı şarj desteğini de sunacak olan Samsung, uzun süreli kullanımları destekleyecek. Tabletin siyah, gümüş, pembe, yeşil olmak üzere 4 farklı renkte olması bekleniyor.

Yeni modeller ne zaman tanıtılacak?

Galaxy Tab S7 FE ve tanıtılacak diğer tabletlerin Haziran ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor. Kısa bir süre sonra tanıtım için hazırlıkları başlatılacak yeni tabletler, sektörde yeni bir hareketlilik yaratabilir.





PAYLAŞ