Galaxy Tab A Plus 2019 hakkında bilgiler geldi - Haberler - indir.com

Galaxy Tab A Plus 2019 hakkında bilgiler geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-29 13:51:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

S Pen desteği ile güçlenen Galaxy Tab A Plus 2019, donanımsal açıdan pek de iddialı değil. Fakat Galaxy Tab A Plus 2019 tablet modelinin S Pen destekli olması kalite değerini artırmaktadır. Akıllı cihaz üretimi konusunda başarılı bir şekilde ilerleme kat eden Güney Koreli teknoloji devi Samsung, tablet tarafını da boşlamadan burada da çeşitli çalışmalara devam ediyor. Galaxy Tab S5e tablet modelinin ardından giriş seviyesine yönelik S Pen destekli Galaxy Tab A Plus modeli de Samsung tarafından duyuruldu ve kullanıcılara S Pen desteği ile tam fonksiyonel bir tablet kullanımı sunmayı hedeflediğini gösterdi. 

Genellik ürettiği akıllı cihazlar ile adından söz ettirse de tablet üretimi konusunda da başarılı adımlar atmaya yönelik hareket eden Samsung, Galaxy Tab A Plus ile kullanıcılarına başarılı bir hizmet vereceğinin haberini duyurdu. Her ürettiği cihaz ile günde olmayı başaran şirket bu sefer de büyük başarılara imza atmaya yönelik hareket ediyor. 

Samsung Galaxy Fold Kullanan Kullanıcıdan İlk Deneyim YorumlarıSamsung Galaxy Fold Kullanan Kullanıcıdan İlk Deneyim Yorumları

Galaxy Tab A Plus tabletin özellikleri

Galaxy Tab A Plus, 8 inç'lik ekran özelliğine sahip olup 1920x1200 piksel çözünürlük sunuyor. Görsel kalitesi oldukça iyi olacak gibi gözüken Galaxy Tab A Plus modelli tablet, çok ince olmayan bir çerçeve ile karşımıza çıkıyor. Cihazın ekranı mavi ışık oranını azaltacak şekilde optimize edilmiştir. Ölçüleri ise 201.5 x 122.4 x 8.9 mm şeklinde tasarlandı. Gelişmiş düzeyde özellikleri ve kullanışlı içerikleri ile kullanıcılara hem iş alanında hem de günlük yaşamda birçok kolaylık sağlamayı başaracak olan Galaxy Tab A Plus modelli tablet şimdiden heyecanla bekleniyor. Samsung'un son nesil tableti olmaya hazırlanan Galaxy Tab A Plus'ın S Pen özelliği kullanıcılar tarafından beğeni toplayacak niteliktedir. 

2 adet COrtex-A72 ve 6 adet Cortex-A53 çekirdeğinden oluşan Exynos 7904 yonga setinin güç verdiği bu kaliteli tablet modelinde 3GB RAM ve 32 GB depolama kapasitesi yer alıyor. Galaxy Tab A Plus 2019 modelli tabletin arka kısmında 8 MP çözünürlüğünde ön kısmında ise 5 MP çözünürlüğünde kamera sistemleri mevcuttur. Cihazın kamera sistemi zengin gerçeklik uygulamaları ile desteklenmiş olup kullanıcılara fotoğraf çekme konusunda da yeteri düzeyde kalite sağlamaktadır. 

Segment durumuna göre donanım tarafından çok da güçlü olmayan Galaxy Tab A Plus 2019 modelli tabletin en dikkat çekici yönü ise S Pen ekran kalemi ile geliyor olmadır. Bu da tabletin kullanımını çok daha şık ve kullanışlı hale getiren en önemli özellikler arasında yer almasını sağlıyor. Üretkenlik açısından oldukça büyük bir avantaj sunacak olan S Pen sistemi kullanıcılara yardımcı olacak fonksiyonlar sunmaktadır. Galaxy Tab A Plus modelli tabletin batarya gücü ise 4200 mAh şeklinde tasarlanmıştır. Bunun yanı sıra aynı zamanda model Android 9.0 üzerinde One UI ara yüzünü sunuyor. Galaxy Tab A Plus'ın üretimi tamamlandığında ilk olarak Taylan’da satışa sunulacak. Cihaz hakkında fiyat bilgisi ise henüz belli değildir. 


Samsung Galaxy A70 hakkında detaylar geldiSamsung Galaxy A70 hakkında detaylar geldi
Samsung'dan yeni işlemci: Exynos 9710Samsung'dan yeni işlemci: Exynos 9710
Samsung’un Katlanabilir Özellikle Telefonu Galaxy Fold’un Test Video YayınlandıSamsung’un Katlanabilir Özellikle Telefonu Galaxy Fold’un Test Video Yayınlandı

PAYLAŞ