Galaxy S9'un kamerası geliştiridi - Haberler - indir.com

Galaxy S9'un kamerası geliştiridi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-20 15:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Sene başlarında Samsung Galaxy S9 ve s9 Plus modelleriyle piyasaya giriş yapan Samsung, bu modellerden beklediği performansı alamamıştı. Samsung'un bu yıl çıakrdığı ilk amiral gemisi olan S9 ve S9 Plus satışları pek iyi gitmedi ve teknoloji devinin kâr oranını bu yıl için düşürdü. Çıkan bir haberde, Galaxy S9 ve S9 Plus'ın, hem S8 serisinden hem de sorunlu çıkmasına rağmen S7 serisinden daha kötü bir satış rakamı elde ettiği bilgisi verilmişti. fakat Samsung, buna rağmen S9'dan vazgeçmiş değil. Galaxy Note 9 tanıtımına bir aydan kısa bir süre kalmışken, şirket Galaxy S9 ve S9+ kamerası için güncelleme yayınlandı.

Galaxy S9 ve S9 Plus kamerası artık çok daha iyi

Piyasaya kötü bir giriş yapan Samsung'un bu yılki amiral gemisi Galaxy S9 ve S9+ kamerası için bir güncelleme yayınlandı. 250 mb boyutundaki güncelleme ile birlikte kamera çok daha iyi bir hale getirildi. Güncellemeden önce cihazın, 4K çözünürlüğe, sahip olduğu biliniyordu ve Galaxy S9 480 fps ile ağır çekim yapıyordu. Güncelleme ile birlikte bu anlamda çok daha iyi özellikler sunmaya başlayacak.

Yayınlanan güncelleme ile cihazın kamerasında görülen değişikliklere bakmak gerekirse; kullanıcılar ağır çekimde 60 fps'de sunulan 0.2 saniye yerine, 0.4 saniyelik bir kayıt yapabilmeye başlayacak. Fakat güncelleme sonrasında bir kısıtlama da geldi. 480 fps çekim modu güncelleme sonrasınd, yalnızca süper ağır çekim modu ile birlikte kullanılacak. 960 fps çekim yapmak istediğinizde de standart ağır çekim moduna geçmeniz gerekecek. Güncelleme kameradaki iyileştirmelerin yanı sıra, Temmuz ayı güvenlik yamalarını da beraberinde getiriyor. Hem cihaz performansı arttırılıyor hem de hata düzeltmelerine yer veriliyor. Güncelleme şu an için Hindistan ve Güney Kore'de yayınlandı. Bir süre sonra Avrupa ve ülkemizde de yayınlanacak.





PAYLAŞ