Galaxy S9'da olması beklenen 9 özellik - Haberler - indir.com

Galaxy S9'da olması beklenen 9 özellik

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-25 12:40:50
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

1- Çift Kamera Özelliği

Ünlü analist Ming-chi Kuo'nun desteği ile neredeyse kesinlikle olur gözüyle bakılan çift kamera özelliği sadece Samsung akıllı telefonlarda değil de, Samsung'un yeni ve güncellenmiş özelliklere sahip olması ve 24 megapixel ile 12 megapixel kamera sensörünün duyurulmasından daha büyük bir adım . düşük ışık hassaslığı ve Samsung'un yeni sensörü, Dual Pixel odaklama portlere kullanılıyor. Daha önceden Pixel 2XL'da kullanılmıştı.

2- Kamera Algılayıcı Özelliği

 Geçen hafta açıklamış olduğu yeni kamera algılayıcıları ile farklılaşmaya giden Samsung, mevcut çözümlere oranla daha ince. Buda demek oluyor ki Galaxy S9 daha ince olacak.

3- Hücre içi dokunmatik ekran

Hem Galaxy S9 hem de Galaxy S9 + hücre içi dokunmatik ekran sunan Samsung, tek başına iki Galaxy S9 üretimi yapma kararı aldı. Y-OCTA olarak adlandırılan esnek OLED teknolojisi, dokunmatik tabakayı ekran panelinde kendisi ile bütünleştirerek, üretim maliyetini %30 oranında düşürmeyi başardı.

4- Yeni Yonga seti üretim düğümü

Samsung için uzun bir süredir gelenek haline gelen yeni 7 nm Snapdragon 845 ya da 8 nm Exynos 9810 yonga setleri yeni galaxy         S line girişi, yeni yonga seti üretim düğümü S9 hayal kırklığına uğramayacak gibi görünüyor. Daha önceden 7 nm yonga setlerinin Samsung ve TSMC dökümhanelerine sunduğu zorluklara karşılık seneye Samsung'un en yeni Sanpdragon 845 ve yaklaşmakta olan Exynos 9810 ile donatılmış olan S9 ve S9 +'un ABD versiyonunu görme ihtimali yeni bir performans dönemi başlattı.

5- Snapdragon Sinirsel İşleme Motoru

Neural engine co-processors Qualcomm, zaten bu yaz  Snapdragon Sinersel İşleme Motoru için bir yazılım geliştirme seti çıkardı. Samsung'un ise kendi Exynos yonga seti hattında bu şekilde eş-işlemci takip etmesi istendi.

6- 3D yüz hatırlama

Samsung'un şu an kullandığı irisi yüz tanıma seti Apple'ın Face ID stilini, taklit edebileceği ve S9'un 3D yüz hatırlama seti ile donatılmış olarak gelebileceği tahminler arasında.

7- İstiflenmiş sistem kartı

Yerden tasarruf etmek için istiflenmiş sistem kartı Samsung S9'u, PCB'lerle donatarak ayak izlerini iPhone X gibi daha fazla kılıyor. Birçok alanında küçültmeye giden Samsung, ince hücreli dokunmatik paneller, daha küçük anakartlar, 7 NM yonga setleri ve daha küçük kamera algılayıcıları ile daha büyük pil alanı oluşturma planı var.

8-Hava kalitesi sensörü

Samsung Galaxy S9'un boyutuna yakışacak çevreci sensör yerleştirecek ve bu sayede havadaki zararlı mikropları ölçüyor, hesaplamalar yapıyor ve tavsiyelerde bulunuyor.

9- 1000 FPS fotoğraf makinesi

Samsung'un S9 serisinde oluşturduğu fotoğraf makinesi özelliği sayesinde binlerce fotoğrafları üç kat istifleyip onları paketlemek yerine iki kat kullanacak.





PAYLAŞ