Galaxy S9 ve S7 için yeni güncelleme - Haberler - indir.com

Galaxy S9 ve S7 için yeni güncelleme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-15 16:20:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Yeni işletim sistemleri için güncellemeler yapan Samsung, Galaxy S9 ve S7 için yeni bir güncelleme yayınladı. İşte güncelleme ile ilgili detaylar.

Samsung geçtiğimiz hafta yayınlamış olduğu blog yazısı ile birlikte Galaxy S9 ve Note 9 modelleri için Android Pie güncellemesini getirdiğini duyurmuştu. Yapılan bu açıklamalar ile birlikte Android Pie deneyiminin yeni modellerde kullanılacak olması, kullanıcıları heyecanlandırırken yeni güncelleme haberi Galaxy S9 ve S7 için yapıldı. 

Samsung Galaxy S9 için ikinci Android Pie yayınlandıSamsung Galaxy S9 için ikinci Android Pie yayınlandı

Galaxy S7 ve S7 Edge'lere Güvenli Klasör Uygulaması Geldi

Galaxy S9 ve S7 için yeni güncelleme ne sunuyor?

Yeni cihazlar için sunulan güncelleme güvenlik odaklı bir dizi güvenlik önlemlerini getiriyor. Samsung tarafından 2009'un ilk güvenlik güncellemelerini içeren yeni güncelleme paketi ile birlikte telefonlardaki güvenlik seviyesi üst seviyelere çekiliyor. Tüm kullanıcılara yönelik sunulan bu güncelleme paketi için kişilerin güncelleme kontrolü yapması yeterli.

Güvenlik güncellemelerinin yanı sıra cihazlarda bir dizi iyileştirmeler de yapılmış durumda. İyileştirmeler ise özellikle telefonun kamerasına yönelik. Ön kameranın kullanılması sırasında özellikle yüz bölgesinin çok parlak olması, yapılan güncelleme ile birlikte iyileştirilmiş. Böylece cihazlarda yeni güncelleme ile birlikte daha başarılı ve etkileyici fotoğraflar çekebilmek mümkün. 

Galaxy S9 İçin Android Pie Türkiye'de Yayında

Yeni güncelleme ne zaman sunulacak?

Yeni güncellemeyi tüm kullanıcılara sunan Samsung, kademeli bir şekilde kısa süre içerisinde tüm kullanıcıların yeni güncellemeyi almasını sağlayacak. Fakat şu an için tam olarak tarih açıklanmış değil.


Galaxy S9 İçin Android Pie Türkiye'de YayındaGalaxy S9 İçin Android Pie Türkiye'de Yayında
Samsung, Galaxy S9 ve S9 Plus modellerinin Android Pie güncellemesini Türkiye'ye getirdiSamsung, Galaxy S9 ve S9 Plus modellerinin Android Pie güncellemesini Türkiye'ye getirdi

PAYLAŞ