Galaxy S9 ve Galaxy Note 9 Hakkındaki İlk Detaylar - Haberler - indir.com

Galaxy S9 ve Galaxy Note 9 Hakkındaki İlk Detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-28 13:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung'un tüm yeni amiral gemisi serileri artık tanıtıldı diyebiliriz. Galaxy S8 serisinden uzun bir zaman sonra geçtiğimiz günler ile beraber Note 8 seriside tanıtıldı. Şimdi ise Samsung şirketinin 2018 yılı amiral gemisine dair ilk bilgileri ve beklentiler ortaya çıkmaya başladı. En geç olarak Mart ayı ile beraber tanıtılması beklenen Galaxy S9 modeli ile alakalı Apple'a yakın olan Ming-Chi Kuo tarafından bir iddia ortaya çıktı. Kuo'nun ifade ettiğine göre Galaxy S9 ve Galaxy Note 9 modellerinde çift kamera teknolojisi kullanılması bekleniyor. İlk kez Note 8 ile beraber gördüğümüz çift kamera teknolojisi ile 2 kat optik yakınlaştırma yapılabileceği ifade edilmişti.

12 megapiksellik bulunan bu çift kamerada yeni nesil modeller ile beraber çözünürlük değerinin artıp artmayacağı henüz bilinmiyor. Yeni nesil Galaxy Note 9 ve Galaxy S9 ile beraber bulunacak çift kamera ile arka plan bulanıklaştırmasına izin verileceği söyleniyor. Rus kaynaklı habere göre ise Galaxy S9 modüler bir tasarım yapısı ile geleceği iddia ediliyor. Bildiğiniz üzere Lenovo'nun Moto Z ve Essential Phone gibi cihazları modüler bir desteğe izin veriyor. Ayrıca Moto Z modeli 12 adet pinli yapısı ile Moto Mods adlı bir modüler aksesuar ile bağlanabiliyor.

Cihazdaki varolan yeteneklerin artmasına yardımcı olan bu modüler yapının şuan için Galaxy S9 modelinde de kullanılacağı iddialar arasında bulunuyor. 5.8 inç büyüklüğe sahip bir ekran ile gelmesi beklenen Galaxy S9'da parmak izi tarayıcısının ekran içerisine yerleştirilmesi bekleniyor. Galaxy S9+ modelininde Galaxy S8'de olduğu gibi 6.2 inçlik bir ekrana sahip olacağı bekleniyor.





PAYLAŞ