Galaxy S9 Serisi İçin Yeni Yetenekler Geldi - Haberler - indir.com

Galaxy S9 Serisi İçin Yeni Yetenekler Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-23 14:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung'un son amiral gemisi olan Galaxy S9 serisi selefi modellere göre çok farklı yenilikler sunmadığı için eleştirilmişti. Ancak şirket bu modelini güncellemeler ile geliştirmeye ve güncel tutmaya devam ediyor. Model pazara sunulduğundan beri yazılımsal olarak geliştirilmeye devam ediliyor. Son olarak Haziran ayı içerisinde model serisi iç in gelen güncelleme ile cihazlara FM radyo desteği kazandırılmıştı. Şirket bu ay ki yeni güncellemesi ile beraber kamera odaklı ve kamera uygulamasına yönelik bazı yenilikler getirdi. Söz konusu bu güncelleme ile yeni yavaş çekim video kaydı modu Galaxy S9 serisine entegre edilmiş oldu.

Reddit platformu üzerinde farkedilen detaya göre güncelleme ile 0.4 saniyede 480 FPS değerinde 720p kayıt gerçekleştirilebilecek. Bu rakamlar ise 12 saniyelik yavaş çekim video anlamına gelmektedir. Galaxy S9 modeli daha öncesinde 0.2 saniyede 920 FPS çekim yeteneğine sahip ilk cihaz olmuştu. Ancak gelen güncelleme ile artık daha az yavaş çekim video kaydetme imkanı bulunacak. Gelen güncelleme sadece bundan ibaret değil ve artık 960 FPS çekimi direk kayıt edilemeyecek ve bunun yerine yeni bir mod eklenmiş oldu. Otomatik modda kamera ani hareketi algılayarak otomatik bir şekilde çekim ve kadraj ayarlamasını sağlayacak.

Bu yeni güncellemenin tüm Galaxy S9 modellerine gelmesi beklenirken ayrıca 9 Ağustos tarihinde resmi olarak tanıtılması beklenilen Galaxy Note 9 serisinin de bu özelliklere sahip olarak kutu içerisinde çıkması bekleniyor.





PAYLAŞ