Galaxy S9 Plus İçin Yeni Güncelleme Sunuldu - Haberler - indir.com

Galaxy S9 Plus İçin Yeni Güncelleme Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-16 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung’un son amiral gemisi serisi olan Galaxy S9 Plus serisi için yeni bir güncelleme yayınlandı. Söz konusu bu yeni güncelleme cihazın kamera tarafında bazı iyileştirmeler yapıyor. Ülkemizde 5000 TL fiyat etiketlerine sahip olan Samsung’un en güçlü modellerinden Galaxy S9 Plus serisi hali hazırda kamera yetenekleri ile bir hayli dikkat çeken ve ön plana çıkan bir model olarak biliniyor. Güney Koreli şirket yayınlamış olduğu yeni ve son güncelleme ile beraber ön kamera tarafında iyileştirmeler ile beraber Android tarafında güvenlik yaması ve kararlılık işlevselliği gibi destek özellikler sunuyor. Güncelleme SM-G965F model numarası ile dağıtıma başlanmış durumda. Yakın bir zamanda ise bölgeler ve tüm modellere hızlı bir şekilde yayılması bekleniyor.

Yeni Galaxy S9 Plus Güncellemesi

Galaxy S9 Plus vs iPhone X Hız TestiGalaxy S9 Plus vs iPhone X Hız Testi

Güncellemeyi alan ilk cihaz SM-G965F model numarasına sahip olan Exynos işlemciye sahip modeller oluyor. İlk ifade edilen güncelleme detaylara göre ön kamerada yer alan yüz algılama teknolojisi bu noktada arkadan gelen ışıklar ile beraber daha iyi performans sunabilmesi adına iyileştirilmiş durumda. Bu sayede yüzler gelişmiş olan parlaklık seviyesi ile her ortamda daha iyi bir şekilde algılanabilecek. Android güvenlik yamaları tarafında ise cihaza Ekim ayı için güvenlik paketleri sunulmuş durumda. Bildiğiniz üzere hem Galaxy S9 hemde Galaxy S9 Plus modelleri Android 8.0 Oreo işletim sistemine sahip durumdalar.

Fakat ortaya çıkan raporlara göre Samsung’un Android 9.0 Pie işletim sistemi sürümünü test ettiği biliniyor. Güncelleme tüm global çaptaki kullanıcılar için hazır olduğunda Pie sürümünü Galaxy S9 ailesinde göreceğiz. Ancak ilk etapta Beta 9.0 sürecinin sunulması da beklenirken bu noktada güncellemenin dağıtım başlangıç haberinin bildirim ile gelmemesi durumunda Ayarlar üzerinden manuel bir şekilde kontrol edilmesi öneriliyor.


iPhone 8 Serisi Galaxy S9 Plus'ı Arkasında BıraktıiPhone 8 Serisi Galaxy S9 Plus'ı Arkasında Bıraktı

PAYLAŞ