Galaxy S9, Note 9 ve S9+ Android Pie Tarihleri Belli Oldu - Haberler - indir.com

Galaxy S9, Note 9 ve S9+ Android Pie Tarihleri Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-08 16:10:53
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung tarafından gerçekleştirilen geliştiriciler konferansında şirketin yeni katlanabilir modeline dair detaylar ortaya çıkmıştı. Bu etkinlik kapsamında bir başka detay daha belli olmuş oldu. Bu noktada yeni modellerin yanı sıra var olan amiral gemisi cihazları olan Galaxy Note 9, Galaxy S9 ve Galaxy S9+ cihazları için en güncel Android Pie sürümünün verileceği tarihler açıklandı. Resmi olarak ifade edilene göre Samsung Galaxy S9+, Galaxy S9 ve Galaxy Note 9 kullanıcıları Android 9.0 Pie işletim sistemi sürümüne 2019 Ocak ayı ile beraber geçiş yapmaya başlayabilecekler. Bu ay sonunda ise herkese açık olarak beta sürümü başlatılacak ve bu yeni sürüm merakla beklenen cihazlara ulaşmaya başlayacak.

Android Pie Samsung Güncellemeleri

Samsung Galaxy W2019 İçin Resmi Paylaşım YapıldıSamsung Galaxy W2019 İçin Resmi Paylaşım Yapıldı

Samsung’un yeni tanıtmış olduğu Experience sürümü One UI arayüzün yeni Android Pie ile beraber Galaxy Note 9, Galaxy S9+ ve Galaxy S9 cihazlarına gelmesi bekleniyor. Yeni One UI arayüzü sade yapısı ve basit kullanım arayüzü ile bir hayli dikkat çekiyor. Şirketin bu arayüz haricinde Android Pie ile beraber önemli değişiklikler sunması dabekleniyor. Bu noktada Samsung her güncelleme de olduğu gibi bu sürümde de kendi özelleştirmelerini kullanıcılara sunuyor. Bu sebepten ötürü ise şirketin Android Pie’ı sunmakta geç kaldığı düşünülüyor.

Google’ın en yeni işletim sistemi sürümü olan Android 9.0 Pie sürümü sadece Samsung değil diğer şirketler tarafından da üzerinde çalışılıyor ve modellerine sunulmaya devam ediliyor. Bu noktada Sony, Nokia, Xiaomi ve Huawei gibi üreticiler de en hızlı şekilde güncellemeyi verebilmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Başta Samsung olmak üzere şirketlerin bu arayüze kendi özelleştirmelerini entegre etmesinden ötürü bu tarz güncellemelerin geciktiğini görüyoruz. Bakalım Samsung yeni Note 9, Galaxy S9+ ve Galaxy S9 ile ne gibi yenilikler sunacak göreceğiz.  


Samsung arayüzünü değiştiriyor!Samsung arayüzünü değiştiriyor!
Samsung'un Katlanabilir Telefonu Resmi Lansmanda GösterildiSamsung'un Katlanabilir Telefonu Resmi Lansmanda Gösterildi
Samsung'un Yeni Modelde V Tasarımlı Çentik GörebilirizSamsung'un Yeni Modelde V Tasarımlı Çentik Görebiliriz

PAYLAŞ