Galaxy S9 İlgi Görmüyor! Neden? - Haberler - indir.com

Galaxy S9 İlgi Görmüyor! Neden?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-21 10:50:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : İnceleme

Samsung Galaxy S9 Güney Korede ilgi görmedi aslında bunun birçok nedeni var bence S9 Türkiyede'de ilgi görmedi çünkü S9 birçok yönüyle eleştiriliyor.

Samsung Galaxy S9 Arka Tarafı Parmak İzi Tutuyor

Samsung S9 telefonunun arka kapağı aşırı derece parmak izi tutuyor ve sadece bundan ibaret de değil arka kapak toza karşı fazla dayanmıyor.

Samsung Galaxy S9 Yüz Tanıma Kilidi Açık Havada Çok Sorunlu

Bu şikayet tamamen gerçek S9'un Yüz Tanıma Kilidi açık havada 10 Saniye bekletiyor bu durumda insanın baya canını sıkabilir.

Galaxy S9 tek Çekirdek Performansında Apple A10'dan Daha Yavaş

Evet S9 Appla A10 İşlemcisinden daha yavaş hatta bunu benchmark onayladı hem o kadar para ödüyoruz hemde sıkıntı üstüne sıkıntı çekiyoruz bence Samsung Artık Sınırları Zorlamaya Çalışıyor! Bu cümleyi şöyle açıklayabilirim Samsung S9'a S7'Ye göre daha az önem vermiş çünkü S7'den gelmeyen şikayetler S9'dan gelmeye başladı. Ancak Samsung bu durum hakkında herhangi bir açıklama yapmadı bence bir açıklama yapması gerekiyor işte Benchmark Verileri;

 

Geekbench 4 test sonuçlarına göre S9 sürümünde kullanılmakta olan Exynos 9810 ve Qualcomm Snapdragon 845, Apple'ın hem A10 hem de A11 işlemcisinden daha düşük tek tip işlemci performansına sahip.Bence bu durumda Samsung S9 almanın mantığı yok ancak bilgisi olmayan biraz araştırmayan kişiler alabilir S9 Alacağınıza İphone 7 Plus Alın S9 kadar sıkıntı yaratmaz.





PAYLAŞ