Galaxy S9 İle Beraber Tanıtılacak Kablosuz Şarj Cihazı - Haberler - indir.com

Galaxy S9 İle Beraber Tanıtılacak Kablosuz Şarj Cihazı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-15 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

25 Şubat tarihinde karşımıza çıkacak olan Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+ cihazlarının yeni kablosuz şarj standı ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde taslak çizimleri ortaya çıkan bu aksesuarın şimdi ise gerçek görselleri netleşti. Şirketin yeni kablosuz şarj cihazı modelinin Galaxy S9 ve Galaxy S9+ cihazları ile beraber tanıtılması bekleniyor. Yeni ortaya çıkan bilgi ve sızıntılar ile beraber cihazın kutuları da gözükmüş oluyor ve ürünün siyah ile beyaz renk seçenekleri ile gelmesi bekleniyor. Şuan için satışta olan versiyon ile tasarım anlamında benzerlik gösterse de artık bu üründe telefonu dik konumda yerleştirebileceksiniz.

İki bobinli bir tasarım yapısına sahip olan bu kablosuz şarj aksesuarı 15 watt güç verebiliyor. Üzerinde yer alan fan ile şarj esnasındaki ısınmayı engelliyor ve hızlı şarj desteğine sahip olan bu modelin 90 dolarlık yurt dışı fiyatına sahip olacağı belirtiliyor. Model Galaxy S9 serisi haricinde Note 8 ve Galaxy S8 serisi ile de uyumlu bir şekilde çalışabilecek. Dik konumda cihazların yerleştirilebileceği bu yeni aksesuar teknolojik anlamda çok fazla yenilik sunmuyor.

Üst seviye Galaxy S9 serisi ile beraber tanıtılacak olan bu yeni kablosuz şarj cihazının detaylarına 25 Şubat tarihinde erişeceğiz.





PAYLAŞ