Galaxy S9 İçin Android Pie Beta Sürümü Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Galaxy S9 İçin Android Pie Beta Sürümü Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-24 13:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung’un son amiral gemisi serisi olan Galaxy S9 serisi için beklenilen Android 9.0 Pie güncellemesine dair detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise söz konusu bu sürümün Beta versiyonuna dair bazı görseller sızdırıldı. Hala birçok Samsung modeller Android 8.0 Oreo güncellemesini beklerken, en güncel amiral gemisi ailesi olan Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modelleri için Samsung Android 9.0 Pie geliştirmelerini sürdürüyor. Güncellemenin Galaxy S9 serisi ile beraber bir diğer seri olan Galaxy Note 9 ailesine de sunulması bekleniyor. Bu noktada cihazın Android 9.0 Pie arayüzüne dair Beta sürüm görselleri XDA Developers tarafından ortaya çıkartılmış durumda.

Galaxy S9 Android 9.0 Pie Güncellemesi

Bu söz konusu güncelleme ile beraber Samsung Galaxy S9 serisinin arayüzü Samsung Experience 10’a yükseltilmiş olacak. Bu arayüz yeniliği ile beraber merakla beklenen koyu tema da getirilmiş olacak. Yenilenecek olan arayüzda daha yuvarlak hatlı tasarım ve menü çizgileri göreceğiz. Köşe bitirişleri yuvarlatılmış olarak gelecek Experience 10’da ayrıca bildirim kartları yine ekranda belirecek. Gece teması olarak nitelendirilen karanlık tema tarafında ise iyileştirmeler yapılmış ve bu noktada karanlık arayüz üzerine beyaz yerine artık gri kartlar göreceğiz.

Android 9.0 ile beraber ayrıca Galaxy S9 ve Note 9 serilerine özel olarak bazı kamera özelliklerinin de sunulması bekleniyor. Bunlarda ise göz kırpma, Flaw detection, hareket bulanıklığı ve ters ışık gibi durumlar olacak. Diğer yandan görsel zeka güçlendirilerek kamera o an hangi nesneyi çekiyorsa bunu ayırt edebilecek ve o sahneye uygun bir çekim gerçekleştirecek. Güncellemenin henüz ne zaman verileceği belli olmazken 2019’un başları ile beraber güncellemenin hem Galaxy S9 hemde Galaxy Note 9 serilerine sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ