Galaxy S9 Bixby Nasıl Kapatılır? - Haberler - indir.com

Galaxy S9 Bixby Nasıl Kapatılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-04 11:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Galaxy S9 kullanıcıları tarafından beğenilen ancak zaman zaman bezdiren Bixby tuşunun nasıl kapatılabileceğini sizlere anlatacağız. Bildiğiniz üzere Samsung, Galaxy S9 serisi ile beraber birçok yeni teknolojiyi beraberinde getirmişti. Bu yeniliklerden birisi ise Bixby sanal asistan olmuştu. Bixby ilk olarak Galaxy S8 serisi ile çıkış yapmış ve yeni cihazlar ile beraber dahada geliştirilmişti. Samsung bu asistanı için cihazına ekstra bir tuş atamış ve bu tuş üzerinden asistana erişmek mümkün oluyor.

Ancak bu özel tuşa kullanıcılar bazı zamanlar yanlışlıkla basıp aktif ediyor ve gereksiz bir işlev oluyor. Gelin şimdi bu Bixby tuşu nasıl kapatılır detaylıca anlatalım.

Bixby Tuşu Kapatma

  • Ana ekranınız üzerinden ekranın sol kısmını sağa kaydırarak Bixby'a erişin.
  • Buradan ayarlar işaretine basın.
  • Gelen kısımda yeni bir menü göreceksiniz ve buradan 'Bixby tuşu, tuşa bastığınızda Bixby Home'u açar' cümlesinin yanında yer alanı butonu devre dışı bıraktığınızda Bixby tuşunu kapatmış olacaksınız.

Bu tuş haricinde Bixby Voice kısmınıda kapatmak istiyorsanız, Ayarlar sayfasından üç noktaya basın ve gelişmiş ayarlar kısmına erişin. Buradan Bixby Voice menüsü üzerinden bu kısmı devre dışı bırakabilirsiniz. Galaxy S9'da Bixby tuşunu kapatmak işlemleri bu kadar basit gerçekleştirilmektedir.





PAYLAŞ