Galaxy S9, Android Pie yüklü iken görüntülendi! - Haberler - indir.com

Galaxy S9, Android Pie yüklü iken görüntülendi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-21 15:07:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Gelen bazı sıntılara göre Samsung'un yeni Android sürümünün yanı sıra, Samsung, Experience 10 arayüzünü de kullanıcılarına sunacağı bilgileri geldi. Bugün ortaya çıkan bilgilere göre XDA tarafından paylaşılan video ile birlikte Android Pie yüklü Galaxy S9 modeli çalışırken görüntülendi. 

Galaxy S9, Android Pie yüklü iken görüntülendi!

Samsung Experience 10 ile kullanıcılarını başka bir arayüz ile karşılayacak. Samsung, arayüz konusunda oldukça iddialı bir şekilde geliyor. Yeni Android sürümü ile Experience 10 arayüzünü harmanlayacak olan Samsung, yenilenen tasarımıyla oldukça dikkat çekiyor. Andorid 9.0 güncellemesini şereflendirecek olan Samsung, kullanıcılarına birçok yeniliği de sunmayı planlıyor. Bugünlerde akıllı telefon üreticileri hareketli günler geçiriyor. Çünkü şirketler bazı özellikleri kendileri geliştiriyor. Bu geliştirmelerin sonucu ise akıllı cihazlarında büyük bir performans artışına sebep oluyor. Çünkü kendi içlerinde geliştirdikleri sistemi, donanımlarla rahatça entegre edebiliyorlar.

Android işletim sistemleri için en iyi 15 oyunAndroid işletim sistemleri için en iyi 15 oyun

Arayüz konusunda büyük bir değişiklik yapacak olan Samsung, kullanıcılarına özel bir "Night", "Gece" modunu da sunacağını belirtti. Günümüzün popüler arayüz tasarımlarından birine benzer şekilde tasarlanan bu arayüzü Samsung, daha yumuşak hatlara sahip olan ayarlar menüsünü ve bildirim ekranını tasarlamış. Böylece arayüz daha tatlı ve farklı bir hava katıyor. Galaxy S9 Plus modelinin alacağı son güncelleme ile birlikte, görevlerin açılma menüsü de baştan tasarlanmış. S9 modelleri Android 9.0 ve Samsung Experience 10 arayüzü ile birlikte bambaşka bir görünüme sahip olacak. Bu arayüz değişikliği Samsung'un cihazına gerçekten tatlı bir görünüm katmış. Kullanıcılarında  bu yeni tasarımı beğeneceğini düşünüyoruz. 

Samsung Experience 10 ile birlikte kamera arayüzünü de değiştirmiş durumda. Bu değişiklikler gerçekten önemli bir yere sahip. Aşağıda sizlerle paylaşacağımız video ile birlikte bu özelliklerin ve arayüzün tamamını izleyebilir ve ne gibi önemli değişiklikler olduğunu görebilirsiniz. Kamera konusunda, yeni arayüz ile birlikte değişen kısımlardan biri de kamera modları arasındaki geçiş sistemi olmuş. Artık daha hızlı ve daha kolay bir şekilde kamera modları arasında geçiş yapabileceksiniz. Android Pie ile birlikte S9 cihazlarınız daha iyi bir görünüme kavuşacak. Bu arayüz sadece tasarım bakımından değil performans bakımından da cihazlar için iyileştirme olacak.


WatchOS 5 Güncellemesi YayınlandıWatchOS 5 Güncellemesi Yayınlandı
Android Pie'de Yeni Galaxy S10 Detayları GözüktüAndroid Pie'de Yeni Galaxy S10 Detayları Gözüktü
iOS 12 ile Beraber Eski Modeller HızlandıiOS 12 ile Beraber Eski Modeller Hızlandı

PAYLAŞ